- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78 #14 üzenetére
Ezekre gondoltam először én is, de azátn rájöttem, h ez nem megoldás, az ilyenektől megvéd a proxy. Fél éve van itt a gép (koli), kb. egy hónap után beláttam, h a tűzfalnak semmi értelme (itt), sőt, talán még a virusirtónak sincs(egy virust nem kaptam el mióta itt vok, ami nem rossz, tekintve h a nap 24 órájából kb. 16-ot megy a gép). Kollega se hinném h viccelődhet, nem ismerek senkit, aki annyira értene a hack dolgokhoz, h beléjen egy gépre, amin csak napi egy-két órát fut az ftp-server(kivülről nem elérhető), és nincs megosztva rajta semmi
Nem tudom, én is arra tippelek h az usb-vezérlő nem bírta a hőt, csak azt nem értem h erre a tervezők h nem gondoltak erreannyira alap dolognak tartom. Azt se tudom h hány fok lehet ott belül mikor nagyon meg van terhelve, de az tuti h nem kevés... Én olyan 60-70-re tippelek, lehet h ez sok egy usb-vezérlőnek
Végül is a lényegen nem változtat, vagyis azon h nem jó
(bár mióta kapott egy erőteljesebb rázást azóta csak egyszer ment tönkre, és egy újabb rázás után megint jó lett, még ki se kellett húzni az egeret...)
ui.: remélem lesz erőm szépen kérni
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- MSI Z590 Gaming Force
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest