- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezekre gondoltam először én is, de azátn rájöttem, h ez nem megoldás, az ilyenektől megvéd a proxy. Fél éve van itt a gép (koli), kb. egy hónap után beláttam, h a tűzfalnak semmi értelme (itt), sőt, talán még a virusirtónak sincs(egy virust nem kaptam el mióta itt vok, ami nem rossz, tekintve h a nap 24 órájából kb. 16-ot megy a gép). Kollega se hinném h viccelődhet, nem ismerek senkit, aki annyira értene a hack dolgokhoz, h beléjen egy gépre, amin csak napi egy-két órát fut az ftp-server(kivülről nem elérhető), és nincs megosztva rajta semmi

Nem tudom, én is arra tippelek h az usb-vezérlő nem bírta a hőt, csak azt nem értem h erre a tervezők h nem gondoltak erre
annyira alap dolognak tartom. Azt se tudom h hány fok lehet ott belül mikor nagyon meg van terhelve, de az tuti h nem kevés... Én olyan 60-70-re tippelek, lehet h ez sok egy usb-vezérlőnek 
Végül is a lényegen nem változtat, vagyis azon h nem jó
(bár mióta kapott egy erőteljesebb rázást azóta csak egyszer ment tönkre, és egy újabb rázás után megint jó lett, még ki se kellett húzni az egeret...)
ui.: remélem lesz erőm szépen kérni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- RENNSPORT
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő