- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
macilaci78 #14 üzenetére
Ezekre gondoltam először én is, de azátn rájöttem, h ez nem megoldás, az ilyenektől megvéd a proxy. Fél éve van itt a gép (koli), kb. egy hónap után beláttam, h a tűzfalnak semmi értelme (itt), sőt, talán még a virusirtónak sincs(egy virust nem kaptam el mióta itt vok, ami nem rossz, tekintve h a nap 24 órájából kb. 16-ot megy a gép). Kollega se hinném h viccelődhet, nem ismerek senkit, aki annyira értene a hack dolgokhoz, h beléjen egy gépre, amin csak napi egy-két órát fut az ftp-server(kivülről nem elérhető), és nincs megosztva rajta semmi
Nem tudom, én is arra tippelek h az usb-vezérlő nem bírta a hőt, csak azt nem értem h erre a tervezők h nem gondoltak erreannyira alap dolognak tartom. Azt se tudom h hány fok lehet ott belül mikor nagyon meg van terhelve, de az tuti h nem kevés... Én olyan 60-70-re tippelek, lehet h ez sok egy usb-vezérlőnek
Végül is a lényegen nem változtat, vagyis azon h nem jó
(bár mióta kapott egy erőteljesebb rázást azóta csak egyszer ment tönkre, és egy újabb rázás után megint jó lett, még ki se kellett húzni az egeret...)
ui.: remélem lesz erőm szépen kérni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Epson nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hegesztés topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest