- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78 #14 üzenetére
Ezekre gondoltam először én is, de azátn rájöttem, h ez nem megoldás, az ilyenektől megvéd a proxy. Fél éve van itt a gép (koli), kb. egy hónap után beláttam, h a tűzfalnak semmi értelme (itt), sőt, talán még a virusirtónak sincs(egy virust nem kaptam el mióta itt vok, ami nem rossz, tekintve h a nap 24 órájából kb. 16-ot megy a gép). Kollega se hinném h viccelődhet, nem ismerek senkit, aki annyira értene a hack dolgokhoz, h beléjen egy gépre, amin csak napi egy-két órát fut az ftp-server(kivülről nem elérhető), és nincs megosztva rajta semmi
Nem tudom, én is arra tippelek h az usb-vezérlő nem bírta a hőt, csak azt nem értem h erre a tervezők h nem gondoltak erreannyira alap dolognak tartom. Azt se tudom h hány fok lehet ott belül mikor nagyon meg van terhelve, de az tuti h nem kevés... Én olyan 60-70-re tippelek, lehet h ez sok egy usb-vezérlőnek
Végül is a lényegen nem változtat, vagyis azon h nem jó
(bár mióta kapott egy erőteljesebb rázást azóta csak egyszer ment tönkre, és egy újabb rázás után megint jó lett, még ki se kellett húzni az egeret...)
ui.: remélem lesz erőm szépen kérni
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest