- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
[DoN]$[LeoN]
tag
Már beállítottam, a 192.168.2.50-re. Elvileg minden klappol, serv-u bekonfigurálva, 21-es portra. Port Forward bekapcsolva 20-21 port közötti tartományban. Virual Ftp server engedélyezve, 21-es porton (private és public portnak is 21-et állítottam). Teszteltem, nyitva aport. DUC is működik (bár tudom, hogy egyelőre ez még részletkérdés, majd ha működik rendesen akkor kell.
Tűzfal, antivir nincs. Windows tűzfal is kikapcsolva....
és a legnagyobb eredményem, hogy kapok egy 421-es hibaüzenetet.
ServU-ban is írja, hogy a Local host, a server és domain is offline (igaz, nem piros, hanem sárga az a kis karika vagy kör vagy miaz, de véletlenül sem zöld és online)Két napja szenvedek vele, és valami hiba biztos van, de már elképzelésem sincs mi lehet az...
Valaki?
-
[DoN]$[LeoN]
tag
válasz
[DoN]$[LeoN] #524 üzenetére
Közben portchecker szerint nyitva a 21-es port...
a server mégsem érhető el...nem értem -
[DoN]$[LeoN]
tag
válasz
[DoN]$[LeoN] #523 üzenetére
Az lehet probléma hogy wifin csatlakozom?
Tényleg elképzelésem sincs, mi baj lehet még -
[DoN]$[LeoN]
tag
megtaláltam, 192.168.2.100 és 192.168.2.200 közötti tartományban van valahol a gépem, router mögött, több gép is használja ugyanazon nethozzáférést. már megoldottam (elvileg) a port forwardingot, feltéve hogy a gépem ip-je 192.168.2.100 vagy 101 (előbbinél 20-21 portot, utóbbinál 2120-2121 portokat, term. próbáltam mindkét porton indítani). ugyanerre az ipre a Virtual servert is a 21-es portokon.
SZóval hogy tudnáém megnézni, hogy mi a gépem ipje a hálón belül?Szerk.: Egyébként ki mit ajánl? Jelenleg no-ip.org DUC (a dinamikus ip miatt) és Serv-U Server-t használok. esetleg jobb a ftp daemon war vagy filezilla?
Szerk2.: Ja és van ilyen beaállítás a routeren a Virtual Serveren belül hogy private és public port. mind2-t 21-re állítsam?
-
[DoN]$[LeoN]
tag
válasz
[DoN]$[LeoN] #503 üzenetére
Ja igen, port forwardingot próbáltam a router admin oldalán a NAT settingsen belül, de a következő hibaüzenetet kapom: "Invalid IP address! It should be set within the current subnet." - ezt a 192.168.0.100 ipre dobja ki....
helphelphelp pls
-
[DoN]$[LeoN]
tag
Sziasztok!
Szeretném megoldani, hogy a számítógépemen tárolt fájlokat ftp protokollon keresztül elérhetővé tegyem mások számára.
Nos ehhez a Serv-U programot szeretném használkni (régebben használtam, azonban a legujabb változatával nehezen boldogulok), és a No-ip DUC-t.
Használok egy EDIMAX WLAN routert, és ki van kapcsolva a firewall szolgáltatás az admin oldala szerint.
Szóval valahogy az istennek sem akar online lenni a server a serv-u szerint, mert a 9-es verzióba belekeseredtem, de a 6.5-el sem megy sehogyse.Valaki ötlet mi lehet a baj? (a routeren lehet él valami firewall, csak én félig-meddig laikus vagyok)
Előre is köszönöm, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest