Új hozzászólás Aktív témák
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Hogy lehetne legegyszerűbben elkészíteni egy tesztet Frontpage-ben?
Lenne kb 10 kérdés, mindegyikre a válaszokat 4db rádiógombbal lehetne kiválasztani, és kellene a végére egy kiértékelés.Köszönök minden hasznos gondolatot
-
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
Weblapot kell csináljak a suliba, és mindenképp FP-vel kell.
Hogy tudok hangot beágyazni úgy, hogy csak akkor szóljon ha rákattintok?
Thx -
Ala
tag
Hali!
Engem is érdekelne hogy honnana lehet letölteni a FP 2003-at az még jobb lenne ha magyar verziót tudnátok ajánlani. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #25 üzenetére
kiszenvedtem
szal már okés -
BÁ Nutrition
addikt
hi. egy kis segítésgre lenne szükségem:
csináltam egy keretes weblapot
ha a fejlécben kattintok akkor váltja a tartalomjegyzéket azonban ha a tartalomjegyzékben kattintok saját magában csinálja a változást ahelyett hogy a főkeretben tenné meg, pedig én azt szeretném elérni.
please help -
Norbo03
őstag
Nah megpróbálom feléleszteni ezt a topikot!! Tehát egy elég lámer kérdésem van mégpedig!! Frontpage-al akarok honlapot szerkeszteni. Kiválasztottam benne ugye a sablont aztán megcsináltam a gombokat hiperhivatkozásokkal!! Az lenne a kérdésem h h tom ugye meg csinálni h a szöveget az adott gombon belülre írjam?
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Különböző szöveges részek illusztrációjaként szeretnék a szöveg mellett, kis méretben (max. levlap méretben), diavetitést csinálni. Mindezt úgy, hogy a vetités folyamatos legyen és ''magától'' induljon el.
Kérdésem az lenne, hogyan lehet ezt a FP-val megcsinálni?
Köszi a választ. -
Samee
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan lehet ebben a csoda programban vendégkönyvet csinálni? Addig eljutottam, h beszúrok egy vendégkönyvet meg meg tudom formázni viszont nem megy a küldés dolog, nem jeleníti meg az üzenetem amit beírtam.
Valaki írja le nekem légyszi a folyamatot részletesen... Kösziiii!!!!
[Szerkesztve] -
moonman
titán
-
Agostino
addikt
Total kezdő vagyok weblap készítés téren, ezért tudnátok linkelni lehetőleg magyar nyelvü oldalakat, ahol az alapoktól kezdve elmagyarázzák hogyan kell használni a Frontpage 2003-at?
-
parandroid
félisten
Nincs rajt jobb gomb. Meg már betéve tudom a tulajdonságait. Egyébként ott lesz a megoldás, nézz körül kicsit. 2 perc alatt végig lehet zongorázni a szóba jöhető lehetőségeket. Mi ezen a bonyolult?
Szerk: szerkesztés után sem sikerült értelmes mondatot összehoznod a másodikból?
Szerk2: amúgy még egyszerűbb, ha html nézetre váltasz, és pillanatok alatt kiderül, hogy melyik border értéke nem nulla. Azt leveszed 0-ra, és voila!
p
[Szerkesztve] -
xzso
tag
válasz
parandroid #8 üzenetére
Moderálva...
Killerman -
szaya
tag
válasz
parandroid #4 üzenetére
Ez egy másfél éves hozzászólás volt.
-
xzso
tag
Lenne egy kis gondom a Fp-el!
Egy képhez rendelek hozzá egy hivatkozást, akkor a képet bekeretezi és így minden elcsúszik!
Ez hol lehet beállítani hogy ne csináljon neki automatikusan keretet??? -
e-biza
őstag
-
Don Load
csendes tag
Helló! a FrontPage 2003 nevű, MicroSoft weblap szerkesztőre lenne szükségem. Teljes vagy trial, az mindegy, csak legyen!
Kérem, akinek tudomása van róla, vagy meg van neki, az írjon ide.
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- VR topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest