Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Most azért hardapron már találni 3070-et használtan 130-ért. Az már egész jó ár ahhoz képest, bár szerintem lesz ez még olcsobb is mert most senkinek se a videókártya az első. Kár hogy csak 8 gb videórammal rendelkezik, a 6700XT jobb ajánlat a 12gb vram végett.
Én is lehet cserélem a 1660 Supert, egy RX 6600/6600XT már sokat gyorsulna a gép megint. Mellete bekapcsolom a "SAM"-et és még egy kis plusz teljesítményt.
-
FoLey-v
addikt
Igen RX 6600 a jó ár érte. Jobban megéri mint a GTX 1660.
Szomorú hogy itt tartunk már,hogy kártya árak eggyel vagy kettővel feljebb vannak az árak a kategóriájukhoz képest.
Én maradok a használt terméknél,főleg hogy most jó árért tudtam beszerezni egy RX 5700 XT-t. Hasonló kategóriájú nvidia drágább is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
KicsiAnthony #51 üzenetére
Érdekes módon, ha romlik a forint az euróhoz képest, a féléve beraktározott cucc is megdrágul egyből.
-
KicsiAnthony
csendes tag
Azért drága még mindig, mert a kereskedelmi lánc nem úgy működik, hogy megrendelem az ALZA-ban és két nap múlva átveszem. Ezeket, a most készleten lévő kártyákat még sokszor fél évvel ezelőtt foglalták be, rendelték meg a nagykerek, az akkori árakon. És itt nyilván nincs olyan, hogy köszi, mégsem kérem. A boltok, vagyis kiskerek, meg kb 3-5% haszonkulccsal dolgoznak. Nincs sok mozgástere senkinek.
-
ceia
őstag
Nem az a baj, hogy lehet kapni 1660-at, van, akinek ez is teljesen megfelel a vasárnapi full hd ticsungoláshoz. Az a baj, hogy túl drága. 75-ért kéne ezt ma már adni. Csak, a kialakult magas áraktól nem szívesen szabadulnának a gyártók, sem a boltok, hiába szűnt meg elvileg a magas árat kiváltó két ok: a bányászat és a "chiphiány". Nem kell csak az NV-t sárdobálni, az AMD sem jobb nála. Csak azért olcsóbb, mert kevésbé is népszerű.
-
KicsiAnthony
csendes tag
A Pulse 6700XT jó kis kártya, elnyűhetetlen darab, jó hűtéssel.
-
egyszerűen nem értem ezt a cikket. nem tudok túllendülni rajta.
Úgy van írva a cikk mintha most jelent volna meg a pulse 6700xt. azóta van ilyen mióta létezik 6700xt. a 1660-ról nem is beszélve...... itt pörög egy pont ugyanilyen tuf mögöttem. (se fém hátlap, se 0 rpm venti)és hol van még április 1-je.....
-
Dilikutya
félisten
válasz
kenesei1982 #46 üzenetére
3 év múlva hogy össze leszel zavarodva, amikor jön a Radeon 9700 és 9800XT.
-
esküszöm 2x is megnéztem a dátumot a cím alatt.
elöször azt hittem vmi 4 éves cikket olvasok amikor megláttam a 1660S-t.
másodszor már jobban összezavarodtam amikor a 6700-6800-as radeonokat láttam meg, mert az meg 2 éve volt kb téma.gyakrabban kéne itt olvasgatnom h képben legyek (a történelemmel)
-
carl18
addikt
Na igen, durva hogy a ezer éves 1050Ti mennyibe kerül és ezek mellet milyen teljesítményt produkál. Manapság ez nem sok mindenre elég, főleg a új címek alatt.
Azért a 1660 Super mellet 1050Ti labdába se rug mellete. GTX 1660 super vs GTX 1050 Ti comparison test
De a RX 570 is erősebb mint a 1050ti. -
ussseal
tag
Pontosan, meg kell nézni az Nvidia nyilvánosan elérhető üzleti stratégiáját, illetve a rohamosan növekvő bevételű "Compute&Networking" szegmenst a GPU-k mellett [link] .
Ha ehhez még hozzájön a kvázi monopol helyzetük több területen, pont teliber*kják, hogy Pistikének az aktuális generáció népkártyájáért egy korrektebb használtautó árát kell kicsengetnie. -
-
-
icp1970
senior tag
Ezek a múzeumi VGA árak egy vicc.
-
carl18
addikt
Igen, láttam árukeresőn a sima 6700 is jó árba van. Főleg a 1660 Super árazása mellet.
#31Apollyon
Igen, de a 1660 Super nem 1-2 éve jött le a szalagról hanem 2019 megjelenés. De amúgy a vásárló dönt, ha túl drága egy termék nem kell megvenni.Aztán meglátjuk 2 év múlva is ennyiért adják-e?
Ha nem veszik kénytelen lesz belőle engedni, amúgy egy laikus úgy is megfogja venni. Mert látja szép RGB-s gamer hűtése van, és erősebbnek látja mint amilyen valójában. -
Docci
senior tag
Pontosan. Nem fogják fel a gyártók, vége van a jólétnek. Játékos vagy senki között tudnak választani, nincs más aki venné. A nagy stúdiók most jöttek ki pár címmel, ami beárazta a következő 2 évre a teljesítmény szintet. Ahhoz, hogy legyen eladás kell a next gen jó áron, vagy ezt kéne olcsóbban adni. Addig marad a pangás. Amilyen durván jó most a CPU piac, olyan f@s a VGA.
-
Apollyon
Korrektor
Nem állítottam, hogy egyetértek az árazással. Egy gagyi RX 6400-ért is sok pénzt kérnek ahhoz képest, hogy kicsivel többért már többszörös teljesítményt kapsz.
Viszont azóta a pénz is durván elinflálódott, plusz pandémia+chiphiány kombó is állított egyet az ársávokon korábbról. -
bartos96
tag
Amugy szerintettek azoknal alkudni a vgak aran aki itt sponzor sikeres lenne? 1660 mondjuk 60 ert? Mert szabadulni akarna tole csak arat nem engedne.
-
carl18
addikt
Nekem is 1660 Super Gaming X van, de ennyit számomra biztos hogy nem ér meg. Tudom nyilván rajtuk ragadt a készlet, de azért aki otthon az informatikába ezért nem fog ennyit kiadni.
Főleg ha nézz pár tesztet és kiderül ennyiért van már jobb is.
6700XT is van 160 körül újanta 3 év garanciával. -
4nick8
őstag
Nyilván a ici pici új cég akinek anyagi lehetőségei arra elegek hogy adagokban készítsen egereket végtelen marketing költségvetéssel rendelkezik. A feneketlen zsebü Logitech, Razer, CM, etc pedig nem és nem tudják lefizetni a tesztelőket. Akik egyáltalán nem kényesek a hírnevükre mert olyanok mint a magyar The VR aki elefántcipőtől kezdve üdítőitalig mindent reklámoz csak nem tesztel semmit.
-
CriticalHit
addikt
Tények felsorolása helyett szánalmasan gyenge általánosításon lovagolni nem érvelés. A minőség pedig nem marketing fogás, hanem könnyen bizonyítható tény. A magára valamit is adó, megbízható, hírneves tesztelő, értékelő soha nem kockáztatná bizalmának elvesztését, nevét, hamis, megvett értékeléssel.
-
ricsip
addikt
válasz
CriticalHit #21 üzenetére
farkasvakság és csőlátás makacsul tagadni és nem tudomásul venni az onlájn marketing világ működését 2023-ban
-
carl18
addikt
5 éves kártya, pedig az a 95E forintos ár nem is a legmagasabb.
A linkre úgy katintson mindenki felmegy a vérnyomása.
MSI GeForce GTX 1660 6GB GDDR6 192bit (GTX 1660 SUPER GAMING X) 145 990 FtEz már durván lehúzás a köbön, ennyit nem ér egy 5 éves készleten ragadt kártya.
112E forintol indul a RX 6600, ami sokkal erősebb és újabb. -
ricsip
addikt
válasz
CriticalHit #9 üzenetére
számos neves tesztoldal, értékelő és profi játékos is a legjobb egerek közé sorolja.
És mindegyik meg is kapta érte a zsebébe a reklám árát.
-
DarkByte
addikt
Nem csak hogy nem diktálja, de sajnos jó pár termékük minősége is kritikán aluli.
A Logitech G603-mam görgője alig 2 hónap után adta meg magát. Mint kiderült a Logi görgő kritikán aluliak mostanában.
Most egy Glorious Model D Wireless-em van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
A Logi MX Keys-em egyelőre szerencsére jól viselkedik, bár ez is kopik rendesen, árához képest kicsit elkeserítő. Amit korábban próbáltam Keychron-t jobban tűrte. -
pzske
aktív tag
Nálam is kiverte a biztosítékot a 1660....
-
Pernyo
csendes tag
válasz
erikingdeme #11 üzenetére
Ránézésre tényleg műanyagnak tűnik, én vmi alumínium ötvözetnek nézem. Sokkal hidegebb érzésre, mint a műanyagok. Néztem én is a gyártó oldalát, h mit ír, ezért néztem meg.
-
-
Pernyo
csendes tag
válasz
erikingdeme #8 üzenetére
"A Nitro+ 6800XT-hez is sikerült leírni, hogy fém hátlappal rendelkezik, ami természetesen szintén nem igaz"
Itt azt írják, hogy fém: https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-6800-xt-nitro-plus/2.htmlHogy biztosra menjek, levettem a ház oldalát és megnéztem, miből van. Szerintem fém.
-
CriticalHit
addikt
-
Így van, ez a fajta TUF hűtés borzasztó, egyszerűen képtelen ellátni a feladatát.
Felettébb korrekt hozzáálás a cikkíró részéről, hogy egy kis pénzért cserébe a szemetet is ajánlja. Hozzáértés nulla, de legalább a lényegtelen információkat sikerült leírni, valótlan állításokkal együtt.
A TUF ugyanis nem állítja le a ventiket alacsony terhelésnél, illetve nem rendelkezik fém hátlapi takaróval. (A Nitro+ 6800XT-hez is sikerült leírni, hogy fém hátlappal rendelkezik, ami természetesen szintén nem igaz)
-
Dr. Akula
félisten
"azokat vette célba, akik Mini-ITX-es vagy microATX-es vasat szeretnének, de a helytakarékosság a feltűnő külsővel ellentétben nem fontos"
Vannak még ilyen célcsoportok, pl. az olyan hifibuzik, akiknek a hangzás nem számít, vagy az olyan kispénzűek, akiknek meg a pénz nem.
-
Semplar
őstag
Annyiért azok a VGA -k mehetnek lassan múzeumba, már ha kifizetődik a tárolásuk...
-
PR0JECTNR56
addikt
Lamzu kapcsán lehet, hogy az esztétikai kivitelezés nem felel meg a személyes preferenciáidnak, de az a helyzet, hogy az Atlantis technikailag nagyon is kompetens kihívója a Logitech jelenleg regnáló csúcsmodelljeinek is.
Én a magam részéről üdvözlöm azon új gyártók érkezését, akik minőségi alternatívákat pakolnak le az asztalra.
-
nubreed
veterán
A glorius és lamzu egerek ára még viccnek is rossz. Abszolút ultragagyi maximum 4000 ft -os nevesincs kínai fröccsöntött sz*r benyomását keltik. De remélhetőleg ezek a semmiből jött gyártók ki is fognak futni a köztudatból nagyon hamar. Én elhiszem, hogy minden jött-ment meg akarja lovagolni a mostanában reneszánszát élő periféria divatot és mindenki (ha más nem legalább 1-2 évre) Logitech -ké akar válni, de csak attól, hogy a sz*rjaikat ellátják Logitechre vagy más minőségi cuccokat gyártóra hajazó árcédulával, akik évtizedek óta jelen vannak és diktálják a piacot, még nem is válnak azzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Notebookok, videokártyák, házak és különféle perifériák mutatkoznak be a héten.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- Opel topik
- Hyundai, Kia topik
- Villanyszerelés
- Bitcoin topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest