Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
woaaa, megcsináltam a küldetéseket. Na, maradjunk annyiban, hogy némi veríték azért volt a homlokomon...

azok a részek tetszettek, amikor nemigen lehetett tankolni batteryt, főleg az elnökszöktetésnél. Viszont a csatahajós részek durvák voltak, torpedók nélkül nekem nem sikerült lelőnöm őket. Torpedókkal viszont két percig se tartott...
Az kifejezetten bosszant, hogy ÉN lőttem le a csatahajókat, mégsincs ott a persnal statusomban, csak 500 fighter....
A legjobban az jött be, amikor a négy pajzsgenerátort kellett lenyomni azokban az árkokban. Élvezetesen lehetett manőverezni.
A vége nekem egy kicsit túlzás volt, nade sebaj elhúztam egyből rheinlandba, és írtom a redhessiansokat.
Bár nem mindig van ilyen küldetés sajna, és ha a többieket írtom, néha ellenségesebbé válnak a Corsairok. Hanyadik szinten lehet Titánt venni?
S addig mivel mentetek? Jó ez az Anubis, de valahogy nem szimpi.
De a legviccesebb akkoris az, hogy Manhettenben elvállalhatsz első szintű küldetéseket....
Hárman lőnek izomból, a pajzs meg se mozdul, egy-két lövés és fexenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest