Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lunatic

aktív tag

woaaa, megcsináltam a küldetéseket. Na, maradjunk annyiban, hogy némi veríték azért volt a homlokomon...:D

azok a részek tetszettek, amikor nemigen lehetett tankolni batteryt, főleg az elnökszöktetésnél. Viszont a csatahajós részek durvák voltak, torpedók nélkül nekem nem sikerült lelőnöm őket. Torpedókkal viszont két percig se tartott...:DDD

Az kifejezetten bosszant, hogy ÉN lőttem le a csatahajókat, mégsincs ott a persnal statusomban, csak 500 fighter....:(

A legjobban az jött be, amikor a négy pajzsgenerátort kellett lenyomni azokban az árkokban. Élvezetesen lehetett manőverezni.

A vége nekem egy kicsit túlzás volt, nade sebaj elhúztam egyből rheinlandba, és írtom a redhessiansokat. :)
    Bár nem mindig van ilyen küldetés sajna, és ha a többieket írtom, néha ellenségesebbé válnak a Corsairok. Hanyadik szinten lehet Titánt venni?
    S addig mivel mentetek? Jó ez az Anubis, de valahogy nem szimpi.

De a legviccesebb akkoris az, hogy Manhettenben elvállalhatsz első szintű küldetéseket....:DDD Hárman lőnek izomból, a pajzs meg se mozdul, egy-két lövés és fexenek.

Új hozzászólás Aktív témák