Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
woaaa, megcsináltam a küldetéseket. Na, maradjunk annyiban, hogy némi veríték azért volt a homlokomon...

azok a részek tetszettek, amikor nemigen lehetett tankolni batteryt, főleg az elnökszöktetésnél. Viszont a csatahajós részek durvák voltak, torpedók nélkül nekem nem sikerült lelőnöm őket. Torpedókkal viszont két percig se tartott...
Az kifejezetten bosszant, hogy ÉN lőttem le a csatahajókat, mégsincs ott a persnal statusomban, csak 500 fighter....
A legjobban az jött be, amikor a négy pajzsgenerátort kellett lenyomni azokban az árkokban. Élvezetesen lehetett manőverezni.
A vége nekem egy kicsit túlzás volt, nade sebaj elhúztam egyből rheinlandba, és írtom a redhessiansokat.
Bár nem mindig van ilyen küldetés sajna, és ha a többieket írtom, néha ellenségesebbé válnak a Corsairok. Hanyadik szinten lehet Titánt venni?
S addig mivel mentetek? Jó ez az Anubis, de valahogy nem szimpi.
De a legviccesebb akkoris az, hogy Manhettenben elvállalhatsz első szintű küldetéseket....
Hárman lőnek izomból, a pajzs meg se mozdul, egy-két lövés és fexenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Terraria
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest