Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Projektor topic
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg pl. itt: Nem indul és mi a baja a gépemnek topikLegközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topikot, hanem használd a keresőt.
Ezt zártam.
-
hbendi
friss újonc
Sziasztok! Nemrégiben kicseréltem a gépemben a régi alaplapot , processzort valamint a ramot is egy olyanra amit a testvérem nemrégibben használt, a többi cucc a gépbe ugyanaz maradt, és azt vettem észre hogy minden játékban amiben játszok majdnem minden másodpercbe ledroppol az fps 0-ra jobbik esetben 1-re, volt olyan is hogy kifagyott 10 másodpercre a játék vagy esetleg a gép is, és ezt az előző cuccokon nem volt észlelhető, az alaplapnak processzornak és a memóriának semmi baja, testvérem használta fél évet. Mi lehet a probléma?
Aktív témák
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Viccrovat
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest