- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
Because #1067 üzenetére
És neked beváltak az AC F12 ventik? Nekem volt egy, de eléggé hangos volt, hallhatóan búgott a motorja... Én úgy tapasztaltam hogy eléggé budget ventik, árban és minőségben is persze.
Viszont az tuti hogy nagyobb a légszállításuk mint a gyári FD ventiké."ui.: tessék a gépházat a földön tartani úgy nem fogja rezgetni az asztalt"
Nekem nincs hely a földön, ezért is vettem olyan asztalt amin szépen elfér. A földön aztán szívná be a port rendesen amúgy is.
És nem az asztalt rezegteti be... A gyári keretet amiben van, meg minimálisan az oldallapot is.
De nem gond, fejben már megvan a saját HDD keret, pofonegyszerű, és abba aztán ziher hogy nem lesz hangja -
LLKobe
veterán
válasz
Because #1065 üzenetére
Nekem jobban tetszenek külsőre, és halkak is
Az ár megint szubjektív, szerintem nem volt sok értük 2,5k/db.
De látom te is árulod a gyári FD ventiket
Nekem igazából csak a kinézetükkel van bajom... Én a gyári 3 db-ból kettőt betettem a ház elejébe, egyet meg az aljába, így nem nagyon látszanak
-
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Szerintetek ha az Arc Midim gyári ventiszabályzójára, ami a gyári spec. szerint 3 ventit tud vezérelni, egy elosztóval berakok egy negyedik ventit, attól lehet baja?
-
LLKobe
veterán
Na, ma beköltöztem az új kuckóba. Volt vagy 2,5 óra mire kész lettem. Tapasztalatok: életem egyik legjobb vétele
Halkabb mint az előző ház, ellenben a proci ~5 fokkal, a VGA pedig 15-20 fokkal hűvösebb
Lőttem pár képet, mobilos minőség sorry:
Első próba, hogy minden jól be van-e kötve:
Végül összerakva kész állapotban:
Ellenben a vinyórögzítésen okosítani kell majd valahogy, mert a gyári gumis rögzítés szart se ér, ugyanúgy hallani ahogy rezegnek...
-
LLKobe
veterán
válasz
tDr1v3r #1001 üzenetére
Hát holnap viszem vissza a boltba cserélni
A lepattintható első porszűtő egyik fülével valami nem oké, 3mm-t lötyög
Ehhez pont elég a mögötte lévő venti rezonálása hogy hangot adjon. A másik fül tart ahogy kell, meg se moccan. Lehet hogy apróság, de mégiscsak vadiúj, nem alkuszom meg semmilyen hibával.
-
LLKobe
veterán
Üdv! Beszálltam a klubba, 1 órája vettem egy Arc Midi R2-t, most zötyögünk együtt haza a vonaton
Már meg is van az első negatív tapasztalat : rohadt nehéz a kicsike, 2 megállónyit cipeltem, majd leszakad a vállam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest