Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Nem (csak) az, hogy hiánycikk, de még az árlistában se szerepel sehol!
Az összes többi FD ház van legalább az árlistában, de ez az egy ARC XL nincs. Merlinnél rendeltem volna, de a nagykerben sincs, ahonnan hozták volna. Mikor lesz a nagykerben, az egyelőre bizonytalan.
Hivatalos hely pl. az Ipon (FD honlapján írva van), ezért írtam nekik egy email-t. A válasz az, hogy ami nincs az árlistában, azt nem tudják beszerezni.
Milyen hivatalos forgalmazó az ilyen?! Nem értem. 
Finoman fogalmazva tele van a t... púpom ezzel az országgal. Vagy beszerezhetetlen egy termék, vagy heteket is várhatsz rá, mert nincs raktáron.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Robogó, kismotor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgatós találkozó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Ingatlanos topic!
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az összes többi FD ház van legalább az árlistában, de ez az egy ARC XL nincs. Merlinnél rendeltem volna, de a nagykerben sincs, ahonnan hozták volna. Mikor lesz a nagykerben, az egyelőre bizonytalan.
Hivatalos hely pl. az Ipon (FD honlapján írva van), ezért írtam nekik egy email-t. A válasz az, hogy ami nincs az árlistában, azt nem tudják beszerezni.
Milyen hivatalos forgalmazó az ilyen?! Nem értem.