- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kissjeno
üzenetére
Max fordulaton sajnos nem létezik csendes ventillátor még 12-14 centis méretben sem. Még én sem találtam ki, hogy hogyan lesz a legjobb rövidrezárni a venti-kérdést.
Az írónál kicsit trükköztem. Az ODD gyári előlapját lepattintottam, és elraktam hátha kellene később. Nem egyszerű leszenvedni törés nélkül, pepecselős munka. Ezek után kétoldali ragasztószalag került az immáron csupasz dvd tálca elejére, erre egy 1x4-es lego kockát ragasztottam. Ezek után a házhoz kapott panel 2 pöckét (sajnos muszájból) letörtem, hogy tudjon a tálca szabadon járni, és a panel belső oldalára szintén kétoldalú ragasztószalag ment, ezután már csak össze kellett nyomni. A jó minőségű kétoldali szalag nagyon bika. Az egész procedúránál csak az elhelyezésre és az egymáshoz való helyzetre kellett figyelni. Én minden ragasztás előtt megnéztem szárazon, hogy jó lesz-e abban a helyzetben, és ennyi.
A tálcát pedig saját géppel is ki tudod adni bármikor, jobb klikk az író ikonján, és Kiadás. Renistallnál lehet egyedül problémás, én akkor gondolom leszedném a panelt, és ha már megy a gép rendesen, akkor visszaragasztanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest