Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
Nekem is olyan ventiszabályzóm van, de sajnos Arc MINI, úgyhogy nem tudok arra válaszolni, hogy a Define ajtaját rá lehet-e csukni.
Másik kérdésedre tudok válaszolni, nem lenne gáz, nekem egy Asus R9 290 nem referencia van benne a maga 29 cm hosszával, szóval egy 760-is simán belemenne
-
thomasvold
őstag
Akinek Define Mini vagy Arc Mini van és nagy terjedelmű Asus videokártyát kíván vásárolni,azokhoz szólnék.
A képen látható módon, egy Asus R9 280X DC2(T) 3GD5 elfér még a házban, viszont az Asus R9 280X(P) 3GD5 Matrix Platinum már NEM fér el! Először a Matrix Platinum-ot akartam vásárolni, de nagyon rizikós volt, pontosan megmérni nem lehet és a gyári adatokra sem lehet támaszkodni. Óvatosságból az előző verziót választottam, ehhez viszonyítva már mérhető és ahogyan a képen is látszik ez még befér és a másiknak sem a hosszúságával lenne gond, hanem a vastagságával, éppen beleérne az alsó merevlemez keret sarkába,tehát nem beszerelhető...(barkácsolás nélkül).A 2 slot-os verziónak a vastagsága 3.8 cm, a Platinum-nak viszont 5,35 cm.
-
thomasvold
őstag
válasz
hoffman_ #965 üzenetére
Nekem másfél hét múlva jön egy Asus R9 280X.
Hát ha még garanciás akkor érdemes visszaküldeni, ha sokat használsz fülest. Nekem még semmivel nem volt baj a házon, remélem nem is lesz.
Az enyém ilyen jelen pillanatban : Házikó belseje
-
thomasvold
őstag
válasz
hoffman_ #959 üzenetére
Define R4-hez van, de jó az Arc Midi-hez is : Ablakos Oldallap
A hozzászólásoknál írják is,hogy jó hozzá, aki már rendelt belőle.
-
thomasvold
őstag
Én Scythe Kaze Master Pro -t használok:
-
thomasvold
őstag
Úgy néz ki megérkezett az Arc Mini R2
Teszt még nincs róla sehol.
-
thomasvold
őstag
válasz
tatabánya #871 üzenetére
Az előző Thermaltake Armor-hoz toronyházhoz képest, egy mATX-es ház, azért nem batár
Masszívnak masszív és van benne anyag
Én imádom, semmi pénzért nem adnám el. Helyszűkében sem vagyok vele, sőt ebben akkora videokártyák is elférnek, amekkorák egy normal ATX-es házban is gondot jelentene.
(#870) zodo : Nekem ez a házikó már megvan 1 éve, csak még most jutott eszembe, hogy feldobok róla pár képet
-
thomasvold
őstag
Na lejárt az időlimit. Azt akartam még hozzáfűzni, hogy a PWM-eseket az alaplap tudja szabályozni, az ULN-esek pedig halkabbak, kisebb fordulatszámmal, az FLX-esek pedig a gyorsabbak, hangosabbak. Persze ezek is nagyon halkak.
-
thomasvold
őstag
Vajon melyik lehet az a Xigmatek oldallap? Én Noctua-kat használok, de azok elég borsos árúak.
Noctua-nal 14-esből ezek vannak :
NF-A14 ULN
NF-A14 FLX
NF-A14 PWM
NF-A15 PWMVan még egy, de szerintem az már kifutó modell, a Noctua oldalán nincs már fenn, de az IPON-nál lehet még kapni. Nekem is ilyen van a Noctua procihűtőn:
NF -P14 FLX -
thomasvold
őstag
Én is vettem egy Arc MINI-t, tetszik nagyon. Z77-es mATX-es lap lesz benne Ivy-val, szóval a beszerelésre még várni kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest