- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
Az R5 jó, masszív, van benne anyag. Egy vaddisznóra emlékeztet. Csendes, de nem hangtalan. A legtöbb tesztben azt sugallták, hogy teljesen néma. Ez nem igaz, mert van hangja, még vga nélkül is. Nem zavaró, de ha figyeled, meghallod. Tulajdonképpen nem sokkal halkabb idleben, mint a nyolcezer forintos zalman t1 ház (ezzel viszonylag friss a tapasztalatom).
A ventiket én az alaplapra kötöttem, így kényelmesebben tudom szabályozni. A ventillátor szabályzó gomb viszont elég kellemetlen, egyáltalán nincs prémium érzése a gomb kattanásának. Valahogy nem érezni a fokozatokat, nem szívesen használnám, bizonytalannak érzem.
Összességében tetszik, viszont egy fele ennyibe kerülő házzal sem jártam volna rosszabbul, azt gondolom. Túl van hypolva ez a ház kérdés erősen, szerintem még az itt fórumozók nagy részének se lenne szüksége ilyen drága házakra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest