-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
tudtok ajánlani valami jó receptkönyvet? Húsos ételek érdekelnének, lehetőleg olyanok amik gyorsan elkészülnek. A nosalty-n szoktam recepteket nézni, de jó lenne egy nyomtatott is a konyhába. -
Speeedfire
félisten
válasz
mormota #2451 üzenetére
Én is arra szavazok az egyiknek.
A másik?
supercow: Kicsi edényt én sem akarok.
99%-ban magamra szoktam csak főzni, 2-4 adagos kajákat. Leveseket nem szoktam, bolognait viszont igen.Jeneleg ők szoktak kiszolgálni.
- a nagy serpenyőben csinálok meg kb mindent, csirke, bolognai, uncle bens cuccok, csilis bab, tarja stb
- a kis serpenyőben palacsinta, rántotta, meg hasonlók
- a zöld lábosban rízst szoktam főzni
- a piros fazékban tésztát főzők
- a kis piciben pudingot
- aztán alatta van még egy másik lábos, abba pöri csinálokEzeket egészíteném ki. A wok mindenképp jól jönne. De lehet, hogy egy nagyobb lábos/serpenyő is. Ha sütni is akarom a főzőlapon előkészített kaját.
-
Speeedfire
félisten
Visszatérve az eredetire ti mit vennétek pluszba? A wok nem lenne rossz, illetve talán egy lábos. A 2 serpenyő mellé lehet nem kellene a 3. Viszont előnye ezeknek, hogy levehető a nyelük. Be tudnám tenni esetleg a sütőbe.
-
Speeedfire
félisten
Ezek közül ti melyiket vennétek meg? Van 2 sima tefal serpenyőm, illetve egy kisebb fazék tészta főzésre. A wok-kal nagyon szemezek, illetve még 1 lábas vagy serpenyő. Szerintetek?
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
egy párszor már próbálkoztam pizza tésztával otthon, de valahogy sosem volt az igazi. Nekem mindig olyan gyúrmaszerű a tészta, a receptekben pedig kézzel egyszerűen nyújtják. Mi lehet a gond vele?Így szoktam csinálni:
30-40dkg pizza liszt
1 zacskó instant élesztő
2 evőkanál olaj
2dl víz
1 kk só
1 kk cukor -
Speeedfire
félisten
Ki milyen vacsora recepteket ismer? A lényeg, hogy gyorsan elkészüljön, max 30 perc. Ne legyen túl drága és kevés szénhidrát legyen benne.
Általában vagy tojás+sajt+zöldség vagy tonhalkonzerv+zöldség szokott lenni, de kezd unalmas lenni már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged