Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
prannk
#13410
üzenetére
Szia!
Nekem az nem igazán világos, hogy a hús készítéséhez hogy jön a glutén és laktózmentesség. Amúgy meg sima liszt helyett rizsliszt pl, tej helyett laktózmentes tejtermék vagy vegán alternatíva. (Ma pl borsófőzelék volt a vacsi, kókusz növényi tejjel készült most először, de azt hiszem nem utoljára
)Sütni, vagy főzni akarod őket? Melyik testrészüket?
Csirkecomb és lapocka pl nehezebben szárad ki, ahogy írták is a többiek. Tarjára is ránézhetsz.
-
cattus
addikt
válasz
prannk
#13410
üzenetére
Csirkemell esetén a legfontosabb, hogy ne nagyon menjen 65 fok fölé. Csirkecomb sokkal megengedőbb, ott lehet (érdemes is) efölé menni.
Sertéshús eléggé függ attól hogy milyen vágás és hogyan akarod csinálni, pár napja készítettem ragut, ott szimplán felkockáztam a lapockát, lepirítottam, felöntöttem főzőlével (bor és alaplé), majd kb. két órán keresztül rotyogott, és olyan 30 percenként ránéztem hogy áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Mr.Csizmás
krizmo_

