Hirdetés
-
PROHARDVER!
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
internetezoo
senior tag
Foxpost mindennap megy a vámhatósághoz csomagokért? Ügyfélszolgálat annyit ír, hogy várják a saját raktárukba.
Mégis Tatabánya, Szarkaláb utcai https://zebraneo.hu/ -hoz kerülhetett. Ha ott olvasták be a nyomkövetőt akkor az a helyszín van beégetve a rendszerbe? -
internetezoo
senior tag
Most Tatabánya, Szarkaláb utca az új logisztikai központ?
-
internetezoo
senior tag
válasz
Archttila
üzenetére
Nekem is ez volt. Nem vitte át másik automatába, hanem visszavitte a régiós központba, hogy ráragasszák, hogy másik automatába kerül. Vagy az is lehet, hogy a sorrend miatt nem tudott visszafordulni, a következő automata messzebb lett volna mint ahová át lett rakva. Aztán ugye neki haladnia kell, másik településre is menni kell.
-
internetezoo
senior tag
https://foxpost.hu/kulfoldrol
Miért nem értesített e-mailben a FOXPOST?
Csak a telefonszámodat kaptuk meg a rendelésedhez külföldi partnerünktől, így nem tudunk csomagod érkezéséről e-mailben értesíteni Téged.
Az enyémen rajta volt az email cím, csak sms jött.
-
internetezoo
senior tag
Csomagodat az automata telítettsége / műszaki hibája miatt átírányítottuk egy másik csomagautomatába
O. Tesco
AliExpresses csomag, nem én adtam meg melyik automataba rakja.
Írja utána, hogy hamarosan kézbesítik...
Egyelőre nem jelzett.
Sms, email, nyitó kód nélkül gondolom nem tudom hol van a csomag.
Másnap megpróbálja ha van hely?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fecogame