- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcell2015
tag
válasz falijja #60960 üzenetére
Butaság volt a mono szenzor méretét 12ről 20 megapixelre növelni.
Fizikai méret nem változott, így az "érzékelő pontok" mérete csökkent, ergo kevesebb fényt képes befogadni.
Na meg az h lehet felinterpolált képeket csinálni vele az szánalom, főleg hogy használják is.A másik meg, ami az összes Leica optikásra vonatkozik, eltörtem volna a kezeit annak a "mérnöknek" akinek az 5lete volt az a vízjel. 1-1 képen még ok. De amikor a facebook tele van "kispista" családi képeivel, és mindegyiken rajta van, az vicc. És még az ájfon tulajok a sznobok? ...
(#60961) MrPetya19: Nekem is b@ssza a csőrömet a HTC10, DXO jó helyre hozta, kíváncsi lennék rá.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz falijja #60960 üzenetére
A metettel nincs gondom, nagyon jo ennek az 5.9".
Egyszeruen nem ertem miert alacsonyabb a minoseg, most mar en is azt mondom, hogy a H8-al jobb kepeket csinaltam..
Kar ezert a teloert, mert a tobbiben nagyon ott van.
Meg kiprobalok egy downgadelest, hatha csak szoftveresen lett elbaltazva a tema.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest