Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Kiskokó #20109 üzenetére
Én visszamentem a 3-ba a 4 után. Nagyon szeretem a 3-at is, de nagyon is látszik a fejlődés és, hogy mennyi minden van benne pluszba a 3-hoz képest és a nagyobb és színesebb dolgok hozták a rengeteg bug lehetőségét is, ez tény. A 3-ba én se találkoztam szinte sose bug-al vagy akadással ez is tény, de a 4 szebb és a kocsifelhozatal is mostanra mondhatom azt, hogy minden létező autósjátéknál szélesebb, cserébe sok autónak csak géppel lekevert hangja van ez is igaz. Hiányolom a Motorsport 3-4ben lévő Seat, Saab márkákat és el tudnék viselni több Francia autót, sokkal többet, de számomra így is már 1000+órás játékról beszélek, a Horizon 3-ba 500 körül volt. Persze ott változatosabb a táj és Angliától már néha én is h.nyok, de még mindig mosolyogva ülök le hétről-hétre megszerezni az új autókat, igaz már a tájat meguntam, de az új autók beszerzéséig még tudom élvezni. A tél meg szerintem lehet nincs Blizzard Mountain szintű és a Hot Wheels kiegészítő is jobb mint az az idegesítő lego, de azért Series X-en a Horizon 4 lefolyik a 4k tv-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest