Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Plazma TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Nem tudom itt mennyire szabad ilyet kérdezni/kérni, de lenne egy olyan problémám, hogy 32. szintnél jártam és valami rohadt unalmas autókázásba torkollott a játék és ezt meguntam, csak tuningolgattam és alakítgattam minden autót, ameddig volt rá pénz!

Most eladtam a winyómat és az összes mentést vele együtt, valamíért nem tudtam a mentésemet rámásolni PenDrive-ra(vagy áttudtam, de arról nem indította el...).Végül is magát a játékot már meguntam, a carrier részét, csak autózgatnék és tuningolgatnék benne, szabd kérdezni, hogy mégis, hogy lehetne a creditet feltolni?
Néztem ilyen: lépj be ide lapod végig-lépj ide lapozd végig-majd vedd meg ezt-add el azt-és a végén lett 999.999.999 creditje. De ez nekem az istennek nem jön össze, főleg, hogy angol tudásom nem annyira jó, hogy megértsem mit mond.Lehet ebben itt segítséget kérni vagy le fogtok hordani a cheat miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Plazma TV topic
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest