Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
0xmilan
üzenetére
Bevallom sose voltam nagy CS guru, nem is igazán jön be ez a stílus. Nem szeretem a cooperatív csapat játékokat, én magányos harcos vagyok
Nálam ha FPS játékról van szó, akkor Doom/Quake/UT a szentháromság. Minden más számomra kiesik a szórásból, emiatt ez a Ballistic mód se jön be annyira, mert pont a CS-ot próbálja utánozni.
Mikor betették a játékba akkor rápróbáltam egyszer, de akkor egy bug halom volt, először még elindulni se akart, így ejtettem. De úgy látom azóta se lett sokkal jobb a helyzet pedoig pár hónap már eltelt. Nem értem miért tesznek be olyan módokat, ami szinte játszhatatlan a sok bug miatt?
Rocket Racing-gel mi a gond? Azt viszont tolom az eleje óta. Nem mondom hogy nincs bug benne, de messze nem olyan szinten, mint a Ballistic-ben. Viszonylag fluid szokott lenni a matchmaking is, nem kell jelemzően fél percnél többet vár, vagy annyit se.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nálam ha FPS játékról van szó, akkor Doom/Quake/UT a szentháromság. Minden más számomra kiesik a szórásból, emiatt ez a Ballistic mód se jön be annyira, mert pont a CS-ot próbálja utánozni.