- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefneni
őstag
Azt amúgy hol látom, hogy hányadik vagyok?
Nem fog osszejonni a 10 meccs sajna
Szerk.: az közben meglett, hogy arányaiban hol vagyok a játékosok között
-
30z.Samu
félisten
A Switch-et azért hozzácsaphatták volna...
-
Sefneni
őstag
Srácok, ne felejtsétek ma és holnap Android Cup
Az EU szerveren játszók közül a top 10.000 ember megkapja az újfajta galaxy skint, wrappert.
(Talán 18:00 körül kezdődik, nem vagyok benne biztos.)
Valamint 28-30 között érdemes lesz belépni a party-s módba, mert elvileg egy ingyen tánccal gazdagodhatunk.
-
Sefneni
őstag
válasz
markknight #7084 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #7084 üzenetére
Elnézést!
-
Zeki
nagyúr
Van itt kecskeméti játékos?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Tomsojer04 #7078 üzenetére
Szia!
Az optimalizáltság hiánya sajnos.
Nem a géppel van a gond.
-
Tomsojer04
csendes tag
Sziasztok!
Próbálok segíteni egy cimbinek a gépével kapcsolatban, mert időnként, teljesen véletlenszerűen lezuhan az fps 10 alá. A gép új, Ryzen 7 3800X, RTX 2070 SUPER, 16 GB RAM, M.2 SSD, W10 2004. Driverek, minden friss. Megy stabilan 240 fps a játék, természetesen megfelelő monitorral, de időnként bezuhan, megakad, majd szépen megy tovább. Mi okozhat ilyet?
Előre is köszi!
T. -
GEIL
addikt
Gyereknek add oda a 2070-et....legyen elég a 1050ti neked
.
Szerintem ő többet játszik mint te.Aláirásomban lévő konfigot adtam fiamnak, de még idén kap bele egy jobb videokártyát (gtx1660 super/ti vagy rtx2060)......úgy, hogy egy esetleges következő konfigjába is jó legyen még..,....nekem meg visszajön a "régi"
-
Exelsior
őstag
Sziasztok. Kupára van itt olyan aki jönne? cél a top 10000 a galaxy skin miatt.
-
30z.Samu
félisten
Kár.
A Switch optimalizálást pedig lehet megnézem magamnak este.
-
30z.Samu
félisten
Valaki tolja már? Vannak tütük?
-
pn4hvq
senior tag
Én a saját gyerekemmel néha szoktam játszani többféle játékot, de mivel ő napi szinten játszik, sokkal jobban "benne van a kezében" az összes mozdulat, mint nekem. Régebben én is sokat játszottam, de ennek már lassan 20 éve, ami már meglátszik, nincs meg a rutin, gyorsaság. Nekik ez zsigerből jön, hogy mikor mit kell nyomni egy adott szituációban. Nekem ugyanott agyban át kell gondolnom és már vesztettem is vele/velük szemben.
Erőteljesen gondolkodom rajta, hogy elcserélem a 2070-emet a 1050Ti-jével. -
GEIL
addikt
Sziasztok !
Save the world-ben az utóbbi 3 hétben legalább 100X próbálkoztam legyőzni a végső Storm Kinget....random emberekkel összedobva eddig 1 szarv leütésig jutottunk. (power level 128 és level 310)Fiamnak hülyeségből mutattam videót 2 napja, hogy kell legyőzni a Strom Kinget.....erre nevetve mondja hogy "apu ez könnyű én megcsinálom neked".
Tegnap odaültettem ps4-hez...bill.-egér minden én beállitásom,stb...,én accountomon, tök más sensitivity, más bindek...övéhez képest. Két meccset ment, de az elsőnél is sikerült 1 szarvat leütni....másodszorra már lehozta a meccset
...úgyhogy megvan az első Mythic fegyverem (rakétavető).....azt mondja ne féljek mert megcsinálja a többit is majd.
Hihetetlen számomra hogy a fiatalokban ( 9-14 ) akikkel játszok néha, mennyire bennük van ez a játék...az épités és az egész mechanizmus...nekem nagyon kell erőlködni és koncentrálni ha labdába akarok rúgni ellenük.
Semmi xtra, csak gondolom megosztom veletek is.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sefneni #7058 üzenetére
Én harmadik éve nyúzom a Joy-Con-t, eddig semmi baja (kopp kopp), viszont párszor előfordult hogy akartam játszani és benyögte hogy fel kell tölteni a Joy-Con-t, mert lemerült. És azt másképp nem tudom, csak ha ráteszem a gép oldalára. Szóval kellett egy másik mindenképpen, ez pedig szembejött velem és úgy voltam vele hogy teszek egy próbát. PC-hez is jó lesz majd, ha úgy van.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sefneni #7056 üzenetére
Dock módban eléggé recegős a játék, HH módban sokkal stabilabban fut.
Joy-Con-t használtam eddig, meg ma jött egy 3rd party controller kíváncsiságképp (Trust Muta). Eddig nem vonok le messzemenő következtetést, hozzá tudtam párosítani, működik, egyelőre ennyi. Kicsit DK-ztam vele, ott nem volt semmi probléma, jó a fogása, a gombok nyomásánál érezni azért, hogy egy fele annyiba kerülő controller-el játszom, de ettől eltekintve eddig nem tapasztaltam semmi problémát.
-
30z.Samu
félisten
Most próbálgattam az új controller-t Switch-en, gondoltam megyek egy karikát Fortnite-al. Hát ez dock módban még mindig felejtős.
HH módban viszont elég jól megy.
-
Årpi
őstag
A leakek alapján igen, remélhetőleg este jelenti be majd az Epic a FortniteStatuson.
-
30z.Samu
félisten
Elvileg holnap jönnek a kocsik a játékba.
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #7049 üzenetére
Egyetértek.
Mondjuk skinek tekintetében már mindent megvettem amit szerettem volna, pár napja behúztam Heist-et is végre ( tavaly nyáron csak Summer Drift-et vettem meg).
Tegnap pedig megvettem a "Never Gonna" emote-ot is.....Ezek után maximum Marveles vagy filmes skineket fogok venni, ha jön olyan ami tetszik persze.
-
30z.Samu
félisten
Esküszöm a Shop-ban menőbbek a csákányok, mint a skin-ek.
-
draco31
veterán
Ti egyébként fix összeállítással mentek?
Én még az elején variálgattam pár meccsenként, aztán meguntam a dolgot, és mindent randomra állítottam. Néha rak össze érdekes kombinációkatDe érdekes módon a glider nagyon sokszor ugyan az. Van hogy 4 körből 2x is ugyan az van. Viszont a gliderek amik nekem inkább tetszenek, a többi skin annyira nem fog meg. Lehet ezért is tolom inkább a team rumble módot, ott sokat látom
-
30z.Samu
félisten
Egyébként én még mindig nagyon örülnék egy Terminator season-nek.
Random feltűnő terminátorok elől lehessen menekülni, meg ilyenek. Megjelenhetnek úgy is, mint most a kivégző osztag, csak meteor helyett a Skynet küldi őket és amikor a közelben vannak mehetne a Terminator zene.
Úristen, mekkora lenne!
Meg képzeljetek el egy T-800 meg egy Sarah Connor outfit-et.
Ha tudnék animálni, simán megcsinálnám és eljuttatnám az Epic-nek.
-
30z.Samu
félisten
Bent van a Never Gonna emote, ha valaki lemaradt volna esetleg, de be akarná szerezni.
-
draco31
veterán
válasz
Sefneni #7029 üzenetére
Előző seasonben egy héttel a vége előtt voltam 60 környékén, aztán elkezdtem darálni a küldetéseket, és meg is lettem. Nem sokat játszottam benne. Most is csak azért megy ennyire, mert nemrég vettem switch-et, és azon nyomom. PC-n már nincs kedvem játszani, az elején ott toltam, az xbox-ot meg valamiért nem csípem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sefneni #7029 üzenetére
Én nem nagyon mentem rá eddig a küldetésekre, azokat csinálom meg, amik egyszerűek vagy amiket össze tudok kötni a meccsekkel. De kifejezetten sose mentem rá egyik küldetésre sem eddig, most vagyok 46-os. Ebben a pillanatban kicsit neccesnek érzem, de van még bő 1 hónapom. Majd meglátjuk.
-
draco31
veterán
válasz
Sefneni #7027 üzenetére
lvl 73, de csak a BP feladatokat csinálom meg, bár van még hiányosság, és a napi 5-öt, ami 14e xp-t ad. Azon felül nem igazán játszok, és 90% ban csak a team rumble mód.
Hiányzik még a harmadik hetiből a kukoricában sebzés, és az első hetiben a 10s es sebzéses landolás után. -
Zeki
nagyúr
Fe van skit nem kehet lelöni. Az nem velem van? Vagyis a fiammal.
-
Zeki
nagyúr
Ebben a játékban honnan tudni ki az ellenség?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Bazsi1987 #7009 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Az utolsó ember sima volt, a földet érés után volt leginkább izgi, na meg persze menet közben jött 1-2 fight. Ha jól emlékszem 6-7 killem volt. Ezt a kihívást én állítottam fel magamnak, mármint, hogy nyerjek kis kijelzőn Switch-en, de szerintem fogok még játszani vele ez után is. Meg úgy is jön majd hétfőn egy 3rd party controller, azt le kell majd tesztelni dock módban.
Amúgy sem próbáltam ki hogy úgy hogy muzsikál a játék, HH módban elég jól fut.
BP-ben 46-os vagyok, kicsit bele kéne húzni, bár úgy is lesz csúszás szerintem.
-
Sefneni
őstag
Végre sikerült elérnem a 121-es PL-t.
Gondoltam ki is próbálom a Storm Kinget.
Elsőre kb 1 percen belül halott volt az egész csapat.
A második meccsre belépett egy olyan játékos, aki a hornokat kb 2 ütéssel lecsapta, a végén a SK élete kb. 20 mp alatt fogyott el.
Meg is van az új kedvenc kardom.
-
30z.Samu
félisten
Végre sikerült nyernem Switch-en is HH módban.
-
Sefneni
őstag
Igazából már illene kihúznom valami más fegyót is 130 körüli szintre, mert amúgy csak a Grave Digger van meg a Spectral Blade
Szóval szerintem keresek valami hasonlóan erős valamit, aztán másik elementre húzom.
Csak az a baj, hogy húzni akarom közben a survivor squadokban az embereket is, de valamim mindig elfogy.Folyamatosan farmolok.
(Nem elég nekem az Animal Crossing...
)
-
GEIL
addikt
válasz
Sefneni #7005 üzenetére
"Muszály" mindig fejre lőni a nagyobb sebzés miatt.
"Kisebb szintű" pályákon (118-as szintig pl) simán jó a physical perkes fegyó is a tüzesek ellen is.
"Magasabb szintű pályákon (130 vagy az felett pl) a tüzesek ellen én vizes vagy tüzes perkes fegyót használok....de oda inkább rakétavető vagy nyíl...közelharcot kerülöm
Próbáld ki hogy a Grave Digger-t átteszed "tüzesre"......hogy úgy milyennek érzed.
-
GEIL
addikt
válasz
Sefneni #7001 üzenetére
Legutolsó "nagy frissítés" óta változott pár dolog a hősöknél, fegyvereknél és csapdáknál is.
Ami eddig pl 82-es szintű volt arra már csak 77-et írt....stb stb.
Illetve a perkeléseknél és "evolve"-olásoknál is máshogy mutatja a számokat. Konkrétan a fegyók adataira nem emlékszem...de a rakétavetőm damage.-re már 161 ezer helyett 159 ezret ír....és így tovább. szerencsére nem vettem észre belőle semmit. -
Sefneni
őstag
Srácok, az mitől van hogy StW-ben lejjebb mentek a fegyverek sebzései? Eddig a Grave Digger emlékeim szerint 100k+ sebzéses volt (maxos lvl és perkek), most pedig ahogy nézem 98k dmg-et ír rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest