Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Peat;)
üzenetére
Valóban nem alkotott, ha láttad a futamot akkor sejtheted hogy miért (ha nem szívesen elmondom).
"meg az előtt valamikor megpördült és megint bukott pontokat."
Nem tudom hogy konkrétan melyik megpördülésre gondolsz amivel pontokat bukott, de nekem így most nagy hirtelen ilyesmi nem ugrik be. Lehet hogy keverted Kovával.
"Minimum három alkalommal úgy hibázott (annyira nem követem csak ezek rémlenek) hogy a pontszerzés nem lett volna kétséges."
Már feljebb leírtam, de szvsz a Monaco-i quali kicsúszás nevezhető konkrétan hibának. A tegnapi az szerintem némileg más kategória. Több nem rémlik.
Viszont aki most hétvégén megpördüléssel biztosan bukott de nem is keveset az Alonso. Ha a Q2-ben nem piruettezik akkor könnyen odaérhetett volna a rajtrács 5. avgy 6. helyére ahonnan a tegnapi tempóját látva még akár a 3. hely is összejöhetett volna a 7. helyett. Persze ezekről valahogy véletlenül sosem esik szó.

-
venember83
nagyúr
válasz
Peat;)
üzenetére
Szvsz a gyári csapatoknak ez az év így is óriási bukás, annyira mindegy, hogy a pilóták éppen hogy szerencsétlenkednek, annak a pár pontnak már mindegy. BMW, Ferrari, McLaren-Mercedes, Renault nagyon égő, a Toyota csak azért nem tartozik ebbe a sorba, mert náluk ez nem meglepetés, mivel évek óta ez megy.
Aktív témák
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi