Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
LOL...
Kulonben Gyuszko-Muszko-t kell elkuldeni a fr@ncba! O kezdte, h jaj a Ferrari (Spykernel, asszem)! Addig festette az ordogot a falra mig bejott... Kulonben a nemet RTL-en is extrem gagyi a kommentar, max annyi, h ott mindig vannak/voltak hosszu Schumi interjuk, meg jobban hozzafernek a tobbi versenyzohoz, mig az RTL Klub max Zsoltival keszit(ett) ket kerdesnel hosszabb lelegzetvetelu interjut...Ki mit erdemel
-
aesir
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Ha és ha és ha.
Szerintem sokkal felháborítóbb, hogy ''sikános'' Alonsot még egyszer sem büntették meg az ''érdekes'' sikánvételi technikája miatt. Sem Monacoban, sem itt Monzaban. Heidfeldet a sikán levágásával előzte meg, és NEM adta vissza neki a pozíciót, ez pedig még a kínai álmoskönyvek szerint is szabálytalan.
Erről meg ennyit.
Felvinni a limitet... ezt egyelőre csak a cseppet sem szakértő Palikék állítják. Ezzel szemben ami biztosnak tűnik, hogy egy újabb fejlesztésű motor behalását láttuk. Alátámasztja ezt az is, hogy a Renault kétéves meghibásodási statisztikája nem éppen azt mutatja, hogy fel szoktak robbanni a motorok. Nagyot akartak durrantani Monzaban a Magny Cours-i fiaskóért, a durranás meg is volt. -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
te ugyanúgy tudod hogy mindent megtesznek a csapatok, a győzelem érdekében, Monacoban és a Hungaroringen meg fordítva volt. Hungaroringen is voltak olyan pletykák hogy esetleg Alfonso túl lassan ment, csúnyábban mondva direkt baszott ki a másikkal. Most a Ferrari bepróbálkozott valamivel és nyert, ennyi, szerintem mindkét csapatotegyformán büntették, Monacoban kb ugyanilyen szintű volt a bünti, úgyhogy szerintem abszolut kvittek.
-
george11
addikt
válasz
Integra
üzenetére
A felvétel alapján nem volt az,de az autókon lévő kamera széles látószögű, így minden távolabbinak tűnik, a pálya melletti kamerák meg teleobjektívvel vannak, amiken minden távolabbinak látszik.

Ezek alapján nem lehet szerintem érdemben állást foglalni ebben az eetben.
De végülis mstmár eső után köpönyeg, megtörtént, nincs mit tenni. A baj az,hogy egyre gyakoribbak az ilyen történetek az F1-ben,ami egy kicsit rossz szájízt ad a dolognak. -
aesir
veterán
válasz
Integra
üzenetére
2. lett az időmérőn, majd megnyerte a versenyt. Ha ez bárkinek bármilyen szájízt ad, az egyszerűen hülye, már megbocsáss

Nem vettem észre a ''FIA csalásait a Ferrari részére'' sem Monacoban, sem a Hungaroringen.
Köszi, hogy meghallgattál, de a mélységes Ferrari-utálatodra ne keress idepasszoló összeesküvést. -
lacafaca
addikt
válasz
Integra
üzenetére
hát ezaz---blőd egy kamu duma az egész...ezen a szinten ez lol. és az is vicc hogy futkoznak itt mint a dedósok és vannak fülek amik +hallják a rinyálást...
kezd az egész egy ovodára hasonlítani. ''óvónéni
pistike nem engedi hogy a háromkerekűvel +előzzem a pedálosautót!'' tényleg vicc 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Integra
üzenetére
''még azt is megkockáztatom, hogy nem az ő fejéből pattant ki ez az egész, netán véletlenül rádión szólt valaki neki, hogy picit bénázzon a parabolikában....''
Ne én meg erre mondom, hogy pfff...lol
Nem volt korrekt döntés, ez nem is kérdés, de azért nem kell mindjárt összesküvéselméleteket gyártani. Főleg, hogy ezt nincs mire alapozni. -
Dale
aktív tag
Értem én, meglehet hogy így van, akkor sem segít ez a pampogás senkin... Nem a kommentáron múlik a verseny minősége. Jelzem az ITV csodakommentárján egyszer bealudtam, pedig Martin Brundle meg minden, és a verseny se volt olyan hűderossz, az esti összefoglalóból nézve...

-
Aktív témák
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ammegmiaz?![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061012/poor_old_michael_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://images.f1racing.net/large/63767.jpg)

kezd az egész egy ovodára hasonlítani. ''óvónéni