Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez így van, szerintem nem lesz jövőre világbajnok, sőt meg merem kockáztatni hogy soha nem lesz világbajnok a Kimiből, nekem az egész ember nem jön be, egyszerűen ez az iceman színjáték nekem nem pálya.
Viszont a kis Massagyereknek nagyon fogok szorítani,és remélem hogy nem hiába. Van mégegy dolog amitől félek, de ne legyen igazam. Szerintem Massa meg a Kimi nem fog jól kijönni egymással, Massa inkább Schumis, a munkamorált figyelembevéve, Kimi meg inkább Jonny.
De ezért nyilván le fognak sokan ugatni hogy nem így van, lehetséges, de válalom a véleményem, 1 év múlva visszatérünk erre a hszre.
-
törölt tag
Fenébe, elején mérgelődtem, de ennél jobban nem tudott vola alakulni a dolog, ha a boxban lehagymindenkit, és esetlegmég dupla világbajnok is lett volna akkor sem lett volna ilyen szép.Így kell vsszavonulni.

Iszonyatosan fura lesz, én 13-14éve nézek F1et és egész életemben a Schuminak drukkoltam. Gyakorlatilag az a durva hogy vele nőttem fel, lefedte a gyerekkoromat+serdülőkoromat az ő pályafutása. Furcsa lesz, még az is lehet hogy már ne fogok ilyen lelkesen F1et nézni.
-
törölt tag
válasz
lacafaca
üzenetére
Ezt már annyiszor megbeszéltük, nyilván annak is oka van hogy Alonso alatt meg Schumi alatt in Prinzip nem esik szét az autó. Kimi alatt meg igen, és mivel asszem feltételezhető hogy a Mclarennél is ugyanolyan képességű emberek dolgoznak mint máshol, Kimiről feltételezhető ugyanolyan jól vezet autót mint a fent említett két pilóta, akkor belép egy 3. faktor hogy a pilóta hogy tudja motiválni a csapatát, Alonosnál ez 2-3évig rendbevolt, Schuminél12-13évig. Ezért tudott ottlenni az élen ennyi ideig.
Ugyanakkor ki fog derülni minden gyorsan, jövő évtől, ha a Mclaren hiretelen megtáltosodik és megbízatóan gyors lesz akkor eggyértelműen Alonsonak lesz köszönhető. Nem szeretem őt, de ha így lesz akkor fejethajtok előtte. -
törölt tag
Hát ez pech, de bennevan a sportban.

Ugyanakkor ezért lehetett ebből az emberből 7szeres világbajnok, én kiszálltam volna és nem is tudom idegösszeroppanás, vagy tényleg nem tudom mit csináltam volna, de mosolyogni, nem tudtam volna. Huh durva volt látni ahogy pacsizik a szerelőkkel, mégha eröltett mosoly is volt.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Velem pont így volt, évekig utáltam a Hillt, aztán valamiért szimpi lett, emberileg egy korrekt ember, mégha nem is volt egy egetrengető tehetség. Viszont pl amikor Schumi összetörte magát a Hill volt az első aki meglátogatta a korházban, ennyit erről, meg a régi, hangulatról, ez sajnos már a múlté.
Fordított esetben szerintem pl. Schumi is meglátogatta volna a Hillt, ugyanakkor ha pl. Alonsoval történne valami-istenőrizz- már nem vagyok benne biztos. Abban viszont hogy az Alonso nem látogatna meg kvázi senkit, mégm 1000%biztosabb vagyok, pláne nem a legnagyobb ellenfelét.
Ezt most nem tudom miért fejtettem ki, de mindegy, biztoshogy picit Rossieffektus, mondjuk ott izgibbek a futamok, még.
Itt Az a becsülendő Michael esetében hogy 92óta küzd folyamatosan a Vb címért, ez nem semmi, szerintem eggyik sportágban sincs ilyesmire példa, és ezt nem lehet tőle elvitatni, még top nyerő járművel is van aki nem tudja ugyanazt a teljesítményt hozni, mert belefárad. Ő meg csinálja-csinálja, és küzd, és topponvan 14éve, kimondani is durva. -
törölt tag
Nem, én félek attól hogy a köv futam Alonsoé lesz, kilábalnak a válságból, és a Ferrarit éri el valami balszerencs.
Remélem nem így lesz.
Viszont ha megnyeri a köv. futamot öldök akkor akkora Kraftot kapnak hogy ki fogják az utcsót védekezni. szerintem, kivánom hogy ezegyszer ne legyen igazam.
-
törölt tag
Hatalmas gratula Schuminak, így kell ezt csinálni, ugyanolyan leskipuskás módon mint Öldök, szép volt.

Kiminek én venném meg a 20liter bezint, -beleférne- hihetetlen ami ezzel a sráccal történik, jövőre végre egymegbízható autóba ül, hihetetlen. A Merci helyébe ki is szállnék a Forma1ből csak égetik magukat.
Öldök teljesítményére meg kiváncsi leszek a köv. két futamon, ha a köv futamot megnyeri akkor világbajnok lesz.
Jaa igen és ez a kis pizslicsári faszkalap mi a szart képzel magáról?? Olyan 5éves eltiltáts akasztanék a nyakába hogy csak zörög, menjen a jó annyába az ilyen paraszt.
Eddig is utáltam de ezekután.... undorító köcsög.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Verseny után meg fogadjunk Subaruval megy haza.

-
törölt tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Hihetetlen hogy még mindíg azzal foglalkoztok hogy hogy néznek ki az autók, a dragautók babakocsikerekei se szépek, ugyanakkor nem kell több, illetve így a leggyorsabb az autó.
Részemről teljesen mindegy hogy néznek ki, sokkal fontosabb hogy izgalmas versenyt lássunk, és ha ennek az az ára hogy ilyen szárnyakat használjanak, ám legyen, inkább lássunk jó versenyt mint szépet, ha szépet akarsz látni menjel a múzeumba. -
törölt tag
Mondjuk én picit elgondolkodtam azután a becopyzás után, miszerin, Michael autót csinált, most meg nekünk kell adni egy autót...
Nem tudom, fura, gyakorlatilag tavaly a Merci volt az eggyik legmegbízhatatlanabb autó a mezőnybe, idén sem a legmegbízhatóbb. Igen, nekem szögetütött ez a fejemben amit az az ember mondot, de nincs kedvem itt belegyalogolni, 100ember lelkivilágába, túl fáradt vagyok most egy jó kis vitához, így suli után, meló alatt. -
törölt tag
Nem lehet tudni, mindenesetre, 3. versenyén odabaszott. már elnézést.

Első versenyén kb ugyanúgy szerepelt mint Rosberg az első versenyén,m jól emlékszem ugye?
Meki helyében kapásból elvinném a BMWtől, abban a pillanatban, Alonso mellett jó lenne. apropó a Renault jövő évi felállásáról lehet már tudni valamit?
-
törölt tag
Én erre a Vettel gyerekre vagyok kiváncsi.
Asszem nem véletlen hogy Schumi megemlítette mint tehetséges pilótát, de én asszem Kubica drukker leszek, bár nem tudom. Hülyén fog hangzani, de nem tudok majd kinek drukkolni, 13éve ugyanannak drukkolok, kell egy kis idő. Mint a nőknél.
-
törölt tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Csak ez tudod nem így működik, ha szabálytalanságot követ el, akkor bűnhődjön, ha ott nem előz szabálytalanul akkor teljesen más a verseny képe. Így talán Massa is tudott volna előzni. Aesir kompetensebb ebben a témában mennyit nyer egy ilyet előzéssel, én csak ugatok.

-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
te ugyanúgy tudod hogy mindent megtesznek a csapatok, a győzelem érdekében, Monacoban és a Hungaroringen meg fordítva volt. Hungaroringen is voltak olyan pletykák hogy esetleg Alfonso túl lassan ment, csúnyábban mondva direkt baszott ki a másikkal. Most a Ferrari bepróbálkozott valamivel és nyert, ennyi, szerintem mindkét csapatotegyformán büntették, Monacoban kb ugyanilyen szintű volt a bünti, úgyhogy szerintem abszolut kvittek.
-
-
törölt tag
#396 Lool
Érdemes megnézni, Lottoszámokba is adok tanácsokat.
-
törölt tag
Az a vicc hogy 2 hete én ezt megmondtam, vissza lehet keresni, ott a postom, megmondtam hogy a renö annyi negativ energiát fog kapni hogy nem fogja bírni, igazam lett.

Köcsög vagyok persze, tudom, egyszer Alfonsonak is lehet peche. -
törölt tag
-
törölt tag
Tudja ezt a Schumi is, hogy ő baszta, el
, ha nincs az a kicsúszás, sima ügy az egész, és sima 1. 2. és ő nyer.
Pont ezért örül Massa győzelmének. ari gyerek ez a massa is, majdnem neki van lelkiismeretfurdalása hogy nyert, tudja ezt a Schumi is, hogy ''vígasztalni'' kell. Nagyon fair versenyző a Schumi is, megtehették volna hogy nem megy ki a Massa kereketcserélni...
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ezért nyilván le fognak sokan ugatni hogy nem így van, lehetséges, de válalom a véleményem, 1 év múlva visszatérünk erre a hszre.

aszfalt advavan.