Hirdetés

Aktív témák

• james

aktív tag

Úgy tűnik sokaknak az a véleménye, hogy kezd unalmassá válni a verseny. Be kell vallanom, hogy én sem rajongok érte. Azért bele szoktam nézni, de az tényleg elég hervasztó ha mindig ugyanaz a páros nyer... MS valóban egy remek pilóta és egyik legnagyobb erénye, hogy nem szokott hibázni. Képes ezeket a teljesen monoton köröket színte gépiesen professzionálisan végigcsinálni, igaz ebben segíti az autó is, mert nem kell állandóan azzal vacakolnia, hogy a tűréshatáron vezessen. Viszont azt hiszem részben ez a profizmus az, ami rontja a versenyek érdekességét. Az egész F1 egyre inkább a csapatokról szól, nagy cégekről, team munkáról, kerékcseréről, matematikáról és hihetetlen pénzekről, ebben az összjátékban a pilóta szerepe sajnos fokozatosan leértékelődik. Úgy tűnik az egyéni emberi vonások, a stílus és a küzdelem kezd egyre inkább kiveszni a F1-ből, pedig valószínüleg pont ez az, ami érdekesebbé és változatosabbá tehetné ezt a sportot is. Persze az is érdekes lehet, hogy melyik autógyár tervezi a legjobb karosszériát vagy motort de ezért nem hiszem, hogy érdemes órákat tölteni a versenyek nézésével, különösen úgy hogy pár kör alatt kiderül, hogy ki fog nyerni. Ha a mezőny kiegyenlítettebb lenne (technikai szempontból) az sokat segítene, de még akkor is ott lenne az a gépies csapatmunka a háttérben, amiért szerintem elég nehéz lelkesedni...

Különben magam részéről inkább azokat a futamokat kedvelem ahol az esélytelenebb csapatok is labdába tudnak rúgni pl. Monaco, vagy némelyik esős pálya...

Aktív témák