- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
rlazol
veterán
a korábbiak alapján a másik topicban tett válaszodra már itt reagálok. Schumi fan vagyok, de annyira nem... :)
Nem hiszem, hogy elszakadnának a BMW-től, annyival nem volt több a kocsi/kevesebb a benya. szerintem Kimi vagy elszakad (ha könnyű a kocsija és visz. korán bemegy boxba) vagy inkább együttartja az elejét. Mert shumi nem fogja tudni megelőzni, bármennyire is új kasztni, annál szélesebb a mercedes. Szerintem, bár lehet, hogy jobb a merci fogyasztása, nem annyival, mint amennyivel lassabb a ferrarinál. De erről úgyse tudjuk egymást meggyőzni. majd meglássuk. Rubens szintéln érdekes, mert most ott van a bmw-k mögött, tehát kavarhat, ha ott tud rgadni, de ebben nem hiszek.
Szvsz kimi-montoya-ralf-rubens-michael (vagy ralf-montoya) lesz a boxsorrend, ennek megfelelően msumi fog az élre kerülni - és ott is marad. Viszont baromira érdekel, mikor fog végre valamelyik csapat 1 kiállással dolgozni? Mert amit látttunk eddig, az alapján az a trükk bejöhet. És alonso elég hátul van ahhoz, hogy ne zárhassuk ki ezt a stiklit.
Aktív témák
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest