Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
zolikaDB #8838 üzenetére
Hirdetésben szerepel, hogy szervizkönyves.
Ennek áttanulmányazosása után lehet mit, mere, hogyan.
Először amire kell figyelni, hogy ki végezte a szervizt, az mennyire megbízható, és milyen garanciát ad.
Ha nincs garancia, akkor kocsi árának megfelelő a min., amit rá kell áldozni felszereltség miatt, hogy tudjuk biztosra minden jó lesz.Az biztos ez nem fog tötymörögni, ha forgalom engedi.
flegos
Ha vontatod, s nem jár a motor, akkor nincs fékszervó és pedál nyomásra elveszik a segítség.
Emiatt ezután kell izom fékezéshez, azaz pedál nyomás elég legyen, s ne legyen ráfutás belőle. -
válasz
zolikaDB #8838 üzenetére
Üdv!
Az olajra tudok mit mondani, abból csak gyárit, vagy a gyárival megegyező olajat szabad beletenni.
Vásárlás után, olaj- szűrők csere, esetleg klíma tisztítás, ha nagyon tutira akarod a kocsit.
Én otthon végeztem a klíma tisztítást, a klíma bombával, vagy mivel.
Egész jó lett, pár száz Forintból kijött az. A pollenszűrő nekem drága volt, mert aktív szenes lett belevéve, az 7000 Forint volt. Amúgy 20-ba meg is állt az olaj és szűrő csere. Ford focus mk1 kombiról van szó.Mondjuk szerintem szomjas kis autó ez. Ha kicsit tolod neki.
Nekem 1.6 benzin van, 7 litert kihoztam belőle de sajnos ez a motor lustulással járt, mert nem igazán szedte a lábát. Most hogy kikormoltam, meg kezd észhez térni, a 8,5 - 9 litert simán beveszi. 5 személlyel a 10-et is.Evi 15e km korul megyek.
Énm lehet a helyedben akkor olajat 2x cserélnék egy évben. A motor meghálálja majd.
Én 12e km-re cseréltem, de soha többé. Mint az sötét bitumen, olyan volt az olaj. Én áttérek a 8-10 közötti cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest