Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
troll81 #50236 üzenetére
Én speciel nem néztem meg, hanem olvastam a csoportjában hogy sokan beszerelték annak ellenére hogy itthon valószínűleg nem fogják engedelyezni, mert b@zik ilyen tekintetben. Amúgy a csoportban senki nem írt semmi atrocitasról sem a közeggel sem a vizsgáztatókkal. De persze ezt mindenkinek maga kell eldönteni hogy bevállalja vagy sem. Én nem bántam meg az biztos. Meg nem is mutatott semmi feltűnőséget hogy esetleg felkeltette volna a rend éber őreinek a figyelmét. Amúgy a gyári H7-eket én szószerint balesetveszélyesnek tartottam. Főleg ősszel esős időbenalig világított valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Fűnyíró topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest