- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK3 esetében nekem jobban bejött a Nightbreaker Laser.Fehérebb és erősebb fénye van (persze nem 2x akkora),én jobban látok vele.Mondjuk messzebb ez sem világít,de ez a foncsor miatt van,nem izzó függvénye,viszont amit bevilágít azt erősebben/kontrasztosabban látni.
Korábban volt Osram Xenon Look is,annak a fénye kissé kékesebb,azzal jobban szerettem közlekedni,de abból fél évente 1 szettet elfogyasztottam.Ebben közrejátszhat az is,hogy nincs DRL az autóban,a tompítottam meg lekapcsolhatatlan és havi 2000km körül fut az autó.
Mindenesetre mindkettő jobb fényt ad,mint az alap halogén H7.Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Eredeti játékok OFF topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- DIRT Rally 2.0
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest