Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morales72
csendes tag
Világos, én is 1.6-os motorral kerestem, de nem találtam olyat, amit átvizsgálásra érdemesnek találtam volna.
Egyébként évi kb. 10 ezer km-t megyek, ebből 7 ezer városon belüli közlekedés, 2 ezer külföldi nyaralás (eddig csak egy ilyen volt), és még kb. 1 ezer km belföldi csavargás. Erre úgy gondoltam, hogy elég lesz az 1.4 is.10 évig volt 150 lovas 2.0 GT Vectrám, azzal kiszáguldoztam magam. Legutóbb egy 1.6 16V G Astrával jártam, annak sajnos elfüstölt a motorja (X16XEL). Egyébként nem voltam tőle seggre esve. Elvileg 101 ló volt benne, de a Vectrának a nyomába sem ért. Mindegy, Opelből elég volt.
Az 1.4-es motorral más gond is van azon túl, hogy harmatos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest