-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz
horvi0813 #499 üzenetére
Haha. El nem hinnéd de az X360 controlleren kb ott nyomom az LB,RB-t, ahol zölddel jelölted. Mindenesetre a hosszab út valóban érdekes különbség. Nem csak ezért venném egyébként, szóval lehet mindettől függetlenül beruházom rá, de mindenképp nyomkodom előtte azért majd Köszi
-
Tibtobi
tag
válasz
horvi0813 #398 üzenetére
Én 6-ot raktam bele idáig, szóval én sem a "nem fogom megvenni"-táborba tartozok. Egyszerűen foglalkoztat, próbálok kombózni, ügyelni a jó counterezésre. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de egy 1,5 órás session után egyszerűen elfáradtok. Annyira koncentrálni kell, igazi szellemi munka
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
horvi0813 #324 üzenetére
Hali,
tudom hülye kérdés de sajnos nem tudom eldönteni, hogy mire vegyem meg a játékot.
Szerintetek mire érdemesebb megvenni? Konzolra vagy PC -re?Azt tudom, hogy PC -n nincs FPS lock, míg konzolon 30 FPS van. PS4 -en játszottam bétát és nem nagyon zavart a 30 FPS.
Van itt olyan, aki próbálta PC -n és konzolon is?
Segítségeteket előre is kösz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest