Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lofagi

addikt

válasz l.skywalker #1853 üzenetére

Persze ez is egy vélemény, nyilván mindenki le is írhatja, csak úgy mondani valamiről véleményt, hogy igazából még csak annyi energiát se fektetett bele, hogy az ingyenes hétvégét végigjátsza. Szerintem az nem vélemény, csak fikázás és a kettő között óriási különbség van. S ilyennel van tele a steam értékelés is. S itt jön az,hogy vannak emberek akik azért mielőtt kiadnak egy játékra pénzt megnézik az értékeléseket, s azt látják,hogy mostly negative. Csak épp ezeknek az értékeléseknek a legnagyobb többsége a játékban nem töltött el 1-5 órát!!! Ami semmi. Én annó alig vártam,hogy játszhassam vele. Be is kerültem az első alphába, nem ment, nagyon nem, mondtam is,hogy nem kell. Köv alpha, megint leszedtem, ue. Betánál úgy voltam,hogy béna vagyok, de valamiért ez a játék mindig visszahív. 2. Bétánál pedig azt mondtam,hogy nagyon béna vagyok, de ezt meg kell vennem. Azóta van 1325 óra játékidő és 485 óra PVP idő benne.

Mondom ezt úgy,hogy világ életemben FPS rajongó voltam.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák