Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékes525
üzenetére
Kipróbáltam és használtam egy ideig ezt az UWP Foobart. Majdnem ugyanaz mint a telepített, de apró problémák előfordultak vele, úgyhogy inkább visszaálltam a telepítettre. Részletesebben:
-Amikor egy fájlt társítani akarunk hozzá, akkor a programot értelemszerűen a WindowsApps mappából tudjuk betallózni, amihez ugye alapból nem férhetünk hozzá, így először jogosultságot kell szerezni a mappához. Ez plusz idő és energia (nekem utána kellett nézni, hogy is kell ezt kivitelezni), igaz, csak egyszer kell megcsinálni.
-Nem jelenik meg minden társításhoz szükséges felületen alapból, tehát a telepítetthez képest hiányosnak érzem a rendszerbe integrálódását. Egyfajta átmenetet képez a telepített és a portable között.
-A .cue fájlok ikonja nem a speciális cue-ikon, hanem egy általános foobar-arc. Ez lehet, hogy más fájlokkal is előfordul amik alapból nincsenek benne az alapértelmezett fájltársításokban, és utólag kell társítani. Nálam a cue esetén jött elő.Ezek apróságok, de mivel egyetlen előnnyel sem találkoztam, így ezek a kis negatívumok is elég okot szolgáltatnak, hogy ne az appot használjam.

(Mindez persze az én win10 rendszeremen érvényes, nem biztos, hogy mindenkinél ugyanígy előjön, mert mint tudjuk a windowsnak lelke van.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- DUNE médialejátszók topicja
- Kedvenc zene a mai napra
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)