Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Jelenleg ott tartok, hogy ha a laptopomon statikusan beállítom a Google DNS-ét, akkor tudok netezni a privát fon-os SSID mögül. A publikus FON_AP SSID nem látszik. Próbáltam felrakni a freewlan-t, de úgy néz ki, ez a DNS server nem működik már, amit be kell állítani a freewlan telepítésekor.
Itt is panaszkodnak rá már 2008-ban, hogy nem megyAmi még feltűnt, hogy a fon.com-ra belépve, a FON routerem MAC-ének utolsó karaktere hibás a fon oldalán. Viszont érdekes, hogy eddig mégis úgy működött, mintha jó lett volna, ha a FON hotspoton keresztül neteztem, akkor láttam magam a fon oldalán a logban. Megírtam ezt is a supportnak.
Valakinek van ötlete, hogyan lehetne felrakni a freewlan-t? Nem lehetne esetleg lekopizni egy másik freewlan routerről?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest