Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Anno mikor először fogyókúráztam, nem tudtam meginni a tejet.. Az volt az ellenszer. Ha éhes voltam, muszáj volt tejet innom. Az lett az eredménye, hogy megtaláltam benne a jót...
Most még a hal ilyen "ellenfél", lehet, hogy azt is ennem kellene, ha nagyon éhes vagyok.. bár az azért macerásabb.
-
Fred23
nagyúr
Ha az ember méri magát rendszeresen, elég jól be lehet lőni, mennyi a reális, illetve ez valamennyire egyéni, céltól függő is. Én a napi 500 kcal-os deficitet próbálom tartani, ami egy 31 napos hónapban -1,72 kg zsírt jelent. Lassú, de tartható. 83,7 kg voltam augusztus elsején, remélhetőleg sikerül majd a kerek 82 szeptemberre. És a kitartásomnak egyre láthatóbbak az eredményei.
További sok sikert mindenkinek!
-
LuSa
csendes tag
Szia,
Èn 184cm vagyok, ès 108 kilòròl kezdtem a kalòriaszámolòs diètát. 1500! Kcal a napi adag, +-100kcal.
Így sikerült 6 hònap alatt 15kg-ot leadnom. Átlagosan heti 1kg ment/megy le, 85-90kg a cèl.
Addig amíg nem tudod tartani magad a kialakított kalòria mennyisèghez nem lesz jò eredmèny.
Az ègsèghez szokj hozzá a dièta alatt, azèrt kalòria deficit. -
Fred23
nagyúr
100g magkeverék simán elfér a diétámban, és sikeresen elveszi az étvágyam, annyi csak, hogy itt is mértéket kell tartani. 150g vagy több már tényleg erős fogyásgátló tényező lehet. Akkor mehetnék fel tán 150g-ra, ha megint 12 km-eket futnék. Viszont a futást májusig hanyagolnom kéne.
-
Fred23
nagyúr
Jó, hogy eszembe juttattad a kávét, főzök is le gyorsan valami finomat.
Egy lazábbra vett, hibás diéta is jobb lehet a semminél, de nem árt vigyázni, ha az emberrel könnyen elszalad a ló. Nekem ebben a hónapban az ütött be, hogy a heti 1 csalónapon túl még volt 2-3 lazább, mikor ~500 kcal extra befigyelt, közben pedig még mindig nem haladok jól a sportba való visszatéréssel. Ráadásul megemeltem a kcal-bevitelem még fél zacskó maggal, erről majd le kell mondanom, 100g-nál sajna tényleg nem fogyaszthatok többet büntetlenül. Sajna a térdem meg nem elég jó a futáshoz még mindig, leginkább saját testsúlyos gyakszikat csinálok kondiparkban, és abból se sokat.
Szóval a márciust majd próbálom fegyelmezettebben csinálni, nagyobb odafigyeléssel, és több edzéssel (ha a futás kimarad is, akkor több kondipark); májusra pedig azért már csak meggyógyul a térdem, érzem rajta, hogy ha pihen, akkor gyógyul.
Holnap mérleg, előre félek, csúnya lesz biztosan. -
Nova91
tag
Én amikor elöszőr használtam akkor raktam belőle a kefírbe, valamivel kevesebbet amennyit a búzakorpámból szoktam (kb 8 teáskanállal) és másfél napig eléggé görcsöltem és a budira mászkáltam. Lehet akkor, hogy ezért. (Amúgy ezt az összenapi rostbevitelt nem tudom, hogy lehet összehozni ésszerű keretek között.)
-
törölt tag
Vannak ilyen jóllakottságjelzők az ember kajájában, egész pontosan a zsír és a fehérje jelzi ezt az agynak, ezért nehéz jóllakni pl levessel, gyümölccsel, salátával. De ezért jók pl Fred23 magvai.
Egy másik tényező az idő: ha elkezdesz enni, az agy 20p múlva állítja le az éhséget, akkor is, ha csak 2p-ig ettél, mert pont becsöngetett a postás, és nem bírtál szabadulni tőle, és ezt szokták kihasnzálni úgy, h egészen lassan esznek, és akkor kevesebbel is megvan az érzés. -
törölt tag
Türelem játék
gyomor felső része- , tulajdonképpen hívhatnák előgyomornak, is tud kitágulnak nem az egész gyomor. 20-24 órás egyszeri böjt után érezhetem, hogy hamarabb tele leszel. Meg próbálkozhatsz olyannal, hogy egy étkezésre egy tábla etcsoki de semmi más. Viszonylag alacsony CH és cukor tartalom 30-40g zsír pedig eltelít. 500-600kcal pl estére egyáltalán nem sok ha azt nézzük, hogy 1-2 körte+ alma bőven van 1 kg és rost ellenére 50kcal, 10g CH / 100g táp értékű.
-
Fred23
nagyúr
Nem lehet előre biztosat mondani, de szerintem érdemes kipróbálnod. Én minden nap letolok 100g magot, és úgy minden második nap konkrétan ezt a Magmixet. Személyre szabott átmeneti böjtöt csinálok nem teljes, de majdnem teljes szigorral, mégpedig jelenleg úgy, hogy 10h és 13:30 között van az evős szakasz, a nap többi része böjt.
Ma 13:30-ig ezeket ettem (vagyis ez volt a mai napi teljes kajálásom): 100g magkeverék, 3 szelet rántott csirke salátával, egy energiaital, két alkoholmentes dobozos sör, meg két kávé, amiből csak az egyikben volt cukor. 17:58 van, és nem vagyok éhes kicsit se, pedig nagyon kajás típus vagyok. Azóta lett jobb, azóta csillapodott az éhségérzetem, mióta rendszeresítettem a magokat. Tömények valóban, de kábé pont elfér a napi energiaigényemben 100g mag.
-
interstate76
addikt
-
Land
veterán
Ezek tényleg olyan ételek.
Legális, nem karos tabletta nem létezik?
Amúgy tavaly novemberben kezdtem a fogyókúrába/életmódváltásba. Nyár közepéig lement 28 kg, majd azóta visszajött 3 kg, de még messze nem sikerült a kitűzött végcélt elérnem. Mostanában nagyobb lett az étvágyam, ami zavar. Picit elnyomnám. Vagy veszek egy mélyhűtőt és megtöltöm zöldésgekkel és mindenhez azt eszek, hátha telít és fogyok is újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ASUS routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest