- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
Des1gnR #9168 üzenetére
Uh, 1500 az durva. Én 1700-1800 körül vagyok és van is energiám.
Reggelim majdnem mindig zabkása (45-50gr zab + 2 dl víz + 100 gr zsírszegény túró + 100 gr fagyasztott gyümölcs). Ez olyan 300 kcal. Ebéd 500-600 kcal. Egészségkonyhától rendeljük, de van Polcz is és hétvégente főzés van. Napi 2 fehérje olyan 200 kcal. Napközben esetleg 1-2 Gullón keksz. Vacsora meg mikor mi, de az is olyan 300 kcal.Heti 3-4 súlyzós edzést tartok. Akkor 1,5-2 óra elrepül, de jó érzés meghalni. Végén van 40-60 perc kardió (attól függően, hogy mit nézek közben
). Azon kívül 2-3 kardiós napot. Ez is 40-60 perces.
Én először októberben kezdtem, de az nagyon olyan volt, hogy nem is számolok vele. Igazából januárban kezdtem. Akkor csak edzést csináltam és nem mértem rendszeresen
. Májustól figyelek a kajára és mérek napi 2x. Májusig volt súlyvesztés, de nagyon lassú. Ahogy a kajára is odafigyeltem, brutálisan megindult a mérleg. Nem mondom, hogy napi 1 kg, de azért január 2-án 103,9 kg voltam és most 94-et mutat a mérleg. 7 hónap alatt 10 kg. 1,4 kg/hónap és nem éhezek és hétvégente azért van csalás. Persze nem mértéktelenül, de fagyi, süti lecsúszik.
Bocsi a hosszért. De kitartást! Nekem rengeteget segítettek a gyúrós topikban. (Lehet, ha nem csinálnék súlyzós edzéseket, akkor előrébb lennék, de pasi létemre azért szeretnék izmot is látni a tükörben, magamon
.)
-
Fred23
nagyúr
válasz
Des1gnR #9168 üzenetére
Továbbra is baromira kevés az az 1500, de a Te dolgod. Én már 74 alatt vagyok, és 2000-2100 kcal között viszek be napi szinten. Annyi, hogy mellette rengeteget kocogok.
Ki se bírnám egyébként 1500 kcal-on, egyszerűen az már egy élhetetlen állapot lenne számomra, másra se tudnék gondolni úgy, csak a kajára, illetve hogy meddig bírom még ezt a szenvedést. De hát nem vagyunk egyformák, ki így, ki meg úgy érhet el sikert. Nekem a nem-evés a fájdalom, a mozgást viszont bírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest