Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tototos

addikt

Tisztelt szakértők!

Olyan gonddal fordulok hozzátok, hogy májusban volt 1 éve beköttetem A Globaletwork Telecom Kft. http://www.globalnetwork.hu/ vezetéknélküli internetét. '' éves hűségnyilatkozatpt írtam alá, mert úgy gondoltam hogy semmi gond nem lesz az internettel és havi 3 ezer forint alatt senki nem tud internetet adni a Monortel körzetében. Tavaly decemberig semmi gond nem volt vele. Akkor csinált olyat az internet, hogy nem lehett egy oldalt sem behozni olyan délután 3 és este 10 óra között. Többször betelefonáltam nekik és nagynehezen kijöttek és lecserélték az antennámat, mert tuti az a rosz. Semmi javulás nem lett. Hozzá kell tennem hogy mindenkinél ez volt az internettel. Tehát aki ért egy kicsit hozzá az tudja hogy leterhelt a központ. Unokatestvéreméknek is ilyen internetjük van, nálunk csináltak olyat, hogy nem vették fel a telefont. Sokszori telefonálásra közölték, hogy fejlesztik a központot és biztos megjavul az internet. Januéártól észrevehető lett hogy valamit csináltak. Azóta nagyjából jó volt a net. Volt olyan időszak hogy az előfizetett sebeséggel jött és volt olyan hogy lassab volt jóval. Az utóbbi 2 hétben megint rossz az internet. Ugyan olyan, mint tavaly decemberben. Felhívtam őket és azt mondták hogy megnézik a vonalat és visszahívnak. Azóta is hívnak. Anyukám is felhívta őket és azt mondták, hogy szerelik a vonalat és pár napon belül megjavul. Ez volt másfél hete. Mégegyszer felhívtuk őket és mondták hogy meg kellett volna javulnia, de közvetítik a műszakisok felé. Azóta semmi változás a nettel. Éjszaka teljese sebességel jön. És nappal is olyan délután 3 óráig. Mit tudok ilyenkor csinálni? Jövő májusban jár le a szerződés és az van benne leírva ha lemondom akkor a fennmaradó havidíjakat ki kell fizetnem. Kérlek segítsetek

Aktív témák