- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Immár 3 lukkal soványabb vagyok. Azt hiszem genetikailag sz.rok a fogaim. Mostantól ebéd után is mosok majd fogat, nem hinném sokat javítana, de ártani nem árthat. (ha igaz amit olvastam, ebéd után 1 óra múlva ajánlott)
Egyébként a fogorvosom erősen nyugodt állapotú. Kérdeztem tőle néhány dolgot.
-
fpeter07
veterán
Megvolt a mai gyökérkezelés is. Most gyökértömte a fogat. Utólag elgondolkodva, milyen szép is lett volna ha minden ilyen simán, fájdalommentesen megy 1 hét múlva meglesz a "rendes" tömés is.
Holnap iskolafogászat, ott is betömnek egyet, aztán pihi... Kb 2 műprotkó is kijönne abból, ami eddig a fogam került. (szószerint is) -
fpeter07
veterán
válasz orkester #582 üzenetére
Nem volt semmi baja a fogamnak, suliban kaja közben úgy belenyilalt hogy könnyeztem már, hideg vízzel tudtam "megnyugatatni" a fogam.
3 helyre adott szurit, negyed óra múlva ugyanúgy fájt, nem ért semmit.
Hál isten ma reggelra ha kézzel nyomtam a fogam, akkor se fájt. De nem sokáig élvezhettem mert reggel mentem vissza. 2 hétig lesz ez az ideiglenes tömés benn. Remélem nem fog kiesni vagy valami.
Most nagyon tompán szúr a fogam, remélem jobban nem fog. -
fpeter07
veterán
Kiderült hogy az egyik fogam begyulladt. Kedden gyökérkezelték (aki azt mondja nem fáj, hazudik, vagy csak próbál megnyugtatni). Szerdán nyitvahagyták hogy kifolyon belőle a genny. Ma voltam ismét, kicseréltek a fogamban a gyógyszert.
Valószínüleg 2 hét mulva fogják betömni, aztán rá majd a fejet...Azthittem hogy ez pár nap lesz, nem 2 hét...
Utánna pihi lesz, nem kicsit drága... -
fpeter07
veterán
Holnap ismét 2 tömés lesz. Ami érdekes hogy jobb felül elkezdett nőni egy fogam. (feltételezem a bölcsesség fog) Úgy tudtam hogy felnőtt korban jön, most jobban utánna néztem és azt írták változó; valakinek 13 évesen, valakinek meg 40. Ezzel a foggal semmi problémám nem lenne (lett volna), ha nem fájna. 2 napja muszáj volt feküdnöm, mert másra nem voltam képes.
-
fpeter07
veterán
Nekem úgy fél órával ezelőtt végezték el a hadműveletet, dupla beavatkozással (tömés). Talán az a szerencsém hogy mindig azthiszem hogy húúú, most nagyon fájni fog, és még se
Fogaim úgy általánosságban sz.rok... Még elég sokszor fogom látni a fogdokit..
Iskolai fogorvos 4k forintba fáj, mivel havonta csak 1x "ér rá", ezért elmentem másikhoz is. 9k/db, de ez elméletileg nagyobb lik volt, kövi "csak" 7k lesz.Viszont még nem éreztem olyat hogy vmi elektromos késsel levágják a fogínyemet Mert vérzett, lehet nem kellett volna erősen megkotornia (mert így mutatta meg hogy kéne fogatmosni, hogy össze-vissza fröcsögjön a ...).
Na mind1, azért ezt jól esett leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest