- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- Igen nagy külső adattárolókat is kezelni fognak az Xboxok
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Bemutatkoztak az ASUS ráncfelvarrott, CR szériás Chromebookjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantom
tag
Hello
Én bátran felvállalom, hogy gyáva ember vagyok és emgkérem a dokit, hogy még az injekció helyét is érzéstelenítse el. Erre gyártanak spéci (eperízű!) zselét, de az is megteszi, ha a fecskendő tartalmából kinyom egy keveset egy vattagolyócskára, és az ínyedhez szorítja.Tudod, hogy nincs bocsánat...
-
Dirtyz
őstag
Hagyd ott gyors iramban az ilyen fogorvost!
Nekem kb. 10 éve volt egy fogműtétem, szájsebész vésett ki két egymás mellett levő fogamat, nagyon durva volt, hazafelé minden piroslámpánál kocsiajtó kinyit, én egy jó nagyot (véreset) köptem. Kicsit elkanyarodtam a sztoritól, na szóval, másnapra lebénult a fél arcom!!
De úgy, hogy a kanalat nem tudtam betuszkolni az arcomba, mert nem nyílt ki a szám, a szemem meg állandóan nyitva volt és nem tudtam aludni, ha le akartam feküdni, kispárna az arcomra, és úgy aludtam, de ha megfordultam a szemem kinyílt, és én csak csodálkoztam, hogy felébredtem.
Rohanás idegsebészetre utána fizikoterápiára, ahová közel egy évig jártam.
Az arcom úgy-ahogy rende jött, de sajnos ha fáradt vagyok, még mindig látszik egy kicsit.
Ennyit a fogorvosokrólVédd a fákat, egyél hódot!
-
joola
aktív tag
Én mindig is féltem a fogorvostól. Nálunk egy csávó van, kb 190 cm magas, meg vagy 120 kg. Nem elég amikor meghallod a fúró hangját, amikor meglátod a fickót még jobban tele lesz a gatyó! Mondjuk mióta nyáron szétverte kalapáccsal meg vésővel az egyik fogamat, azóta már semmitől sem félek...
NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android szakmai topik
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Ukrajnai háború
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget