Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz erdoke #1823 üzenetére

''Ha azt mondom, hogy válogatott focista voltam, az megnyugtatna? Engem fordított esetben biztosan nem.''

Nem vagyok nyugtalan, mindenesetre elgondolkodtató lett volna - a politikus válaszból viszont arra következtetek, hogy nem igazán rúgtál versenyszerűen labdába.
    A szituációt tévesen ítéled meg (legalábbis szerintem), mert irányváltozatás esetén nem biztos hogy a labda elrúgásával egy ütemben fogsz a másik irányba mozogni (erőteljesen függ atóll, hogy melyik lábbal rúgod el a labdát).
    Érdemes úgy megnézni a visszajátszást, hogy a két focista mozgását egymáshoz viszonyítva nézed - nekem nem igazán tűnt úgy, hogy Ronaldo a védő irányváltoztatása után még irányt változtatott volna (ráadásul a védő mozgásban volt, a támadó útját keresztezte).
    Szerintem a játék képe alapján azért messze nem volt ekkora különbség a két csapat között: az eredmény túloz (csak hogy visszatérjek egy mondat erejéig a ''sima meccs volt állításodra'', ami max. az eredményre igaz).
    De asszem túl sok leütést pazaroltam a témára - ennyit nem ér a dolog. Jó lenne már egyszer a magyar válogatott vébén nyújtott hasonló meccsét elemezni - de asszem azt nem fogom megérni...:(

Új hozzászólás Aktív témák