Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen, nem ártana egy tényleg normális stadion, de érthető, ha az uefa nem vesz komolyan egy olyan pályázatot, hogy: ''ha megnyerjük, akkor építünk ám fasza stadiont''. Ez az eb anyagilag nemhiszem hogy megérte volna. Megépítik az 5-6 modern, sok tízezres stadiont, de a focink színvoala az eb után sem változott volna, a stadionokba nemlenne több 3-4 ezer nézőnél a bajnokikon, így nem lenne utána gazdaságos a fenntartásuk, és szép lassan ezek is leépültek volna. Persze a rendezvény ideje alatt jött volna a pénz rendesen, de én úgy gondolom, hogy nullszaldósra sem hozhattuk volna ki. De ettől függetlenül én is nagyon reméltem, hogy itt lesz az eb, dehát majd talán máskor

Új hozzászólás Aktív témák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 26
- Elden Ring
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- AMD FX
- BestBuy topik
- Egérpad topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs