Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandaboy
tag
Sziasztok!
Érdemes venni FM Transmittert, jó minőségben szól vele a zene, vagy inkább kazetta adaptert vegyek?
Mivel úgy hallottam, a kazetta adapterrel jobb a minőség. Viszont kényelem szempontjából, a Transmitter a jobb. (pendrive tehető bele és távírányítós) -
Petyyyyy
addikt
Üdvözlet!
A segítségeteket kérném: olyan Transmittert keresek, amin két USB csatlakozó is van.
Az egyikbe egy pendrive menne - erről játszaná a zenét, a másikba alkalmanként egy usb kábel ami a mobilt töltené. Létezik egyáltalán ilyen, vagy hiába is keresgélek? -
Jabby
őstag
Igazából csak a tapasztalataimat mondtam el.
FW-t nem lehet frissíteni, mert tényleg az RDS-es dolog mögött sw. hiba van.
Ha lehetőséged van próbáld ki másik gépben is SD kártyával, nálam tényleg csak egy autóban csinálta, hogy amint tápot kapott, első számtól játszotta le. Többi autóban normálisan működött.
Igaz, ez nem oldja meg problémádat. -
Gyuri 49
újonc
Köszönöm a segítséged,de sajnos amiket javasolsz mind kipróbáltam. Az RDS tévesztés bármilyen frekvencián ugyanúgy megvolt. Első gondolatom nekem is az volt, hogy közeli rádióadó okozhat ilyen jelenséget. Próbálkoztam az antennától való távolsággal is játszani. A kocsimban az első szélvédőbe integrált antennától különböző távolságokra 4 szivargyújtó aljazat van. Bármit csináltam , mindkét példány következetesen ugyanazokat a hibás karaktereket hozta.
A memória kártyánál jelentkező -a minden bekapcsolást követő első számró való indulást- még változtatható feszültségű hálózati tápról is egyértelműen produkálta. Próbálkoztam 18V-al is. Ez esetemben kizárja az autó tipusától való függőséget. Ezért merem egyértelműen állítani, hogy szoftwer-hiba van.
Tehát mint láthatod mindennel próbálkoztam, sok időt eltöltöttem, mert azt gondoltam, rajtam nem fog ki ez a kis szemét! Tévedtem,de még egyszer köszönöm a segíteni akarásod ! -
Jabby
őstag
Részvétem!
Nekem a kijelzőn RDS infó gyanánt megjelenő összevissza karakterek akkor jelentkeztek mikor a beállított frekvenciához közel rádióállomás is sugárzott. Talán kétszer találkoztam ezzel a jelenséggel.
Első könyvtár első számának lejátszása mikor tápot kap, ezzel is találkoztam. Szintén Sencor-nál (SWM100). Még régen, ez volt az első transmitterem.
Egyszer egy hozzáértő ismerősöm említette, hogy autó függő ez a jelenség. S igaza lett. Mondeomban produkálta csak ezt a hibát, párom autójában, majd autóváltás után az utoljára hallgatott szám elejéről kezdődött a műsor.
Lehet, hogy az SD-nbek nagyobb az áramfelvétele, mint az USB-snek? Fordítva gondolnám.Jelenlegi transzmitteremnél én is küszködök a mappás dologgal, nálam úgy működik, hogy nyomok 1-est, utána egy számot vissza, ekkor kerülök az előző mappa végére. S ezt kell eljátszani míg a keresett mappáig el nem jutok.
Sencoromnál nálam is gagyi volt az IR, nem is használtam.
-
Gyuri 49
újonc
Az elmúlt héten vásároltam egy SENCOR SWM 170 RDS tipusú autós MP3 transzmittert.
Meggondolatlanul az évek óta jól működő, hasonló paraméterekkel rendelkező szintén RDS funkcióval
rendelkező MyAudio X15 készülékemet szerettem volna lecserélni .
Az alapbeállításoknál örömmel tapasztaltam, hogy rendelkezik magyar menűvel, bár az angol sem jelent gondot.
Beállítva a magyart ledöbbentem, a következő fordításokat látva: a kontraszt tejesen felesleges fordítása - ellentét , kilépés a menűből - kijárat , memória kártya – IGAZOLVÁNY ! A nemzetközileg egyértelmű hangszín beállítások lefordítva: rock – KŐ ! Pop – Népszerű , Soft – Lágyság , Jazz lefordítva – DZSESSZ ! DBB – Alacsony hang !
Amit viszont illett volna lefordítani a menüben, az maradt angolul , mint pl. All, Random, Intro, Folder stb ! A kezelési utasításban ismertetett törlési funkcióknak nyoma sincs. Ez egyébként nem is baj és ez talán még belefér a kezelési utasítás második mondatába, miszerint, „Az útmutatóban szereplő valamennyi információ előzetes figyelmeztetés nélkül módosulhat”
Az igazi gond azonban nem ezzel van. Az RDS funkció az esetek kb. 70 % ban jól működik, 30 % ban viszont olyan szófoszlányokat, esetlegesen számokat jelenít meg, ami az MP3 Tag információban sehol sem szerepel , vagy10-20 másodpercig egyhelyben áll, vagy semmit sem mutat. Kisérlet-képpen négy! különböző MP3 Tag szerkesztő programmal néhány kritikus zeneszámot átírtam , átszerkesztettem. Eredménytelenül ! A valós információt lehetetlen hibátlanul megjeleníteni ! Mindig ugyanúgy ugyanazok az értelmetlen karakterek jönnek elő.
Csak a félreértések elkerülése végett közlöm , a régi MyAudió lejátszóval és egy asztali DVD készülékkel ellenőrizve az információ hibátlanul jelenik meg. Gondoltam egy merészet – pendrive ki , memória kártya be ! Szintén 16 GB –Fat 32 formátum. Az eredmény lesújtó !
A már leírt problémák természetesen ekkor is fennálltak, de az igazi meglepetés csak ezután jött ! Pluszban jelentkezett egy újabb hiba, mely az eszközt HASZNÁLHATATLANNÁ minősíti ! Nevezetesen a zeneszámok lejászásának megszakítása után minden újraindításkor MINDIG az első könyvtár első számának a lejátszásával indul. Bármit állítok be a lejátszási menűben. Hangsúlyozom , bármilyen lejátszási módot!!! (Pendrive használatakor ez a hiba érdekes módon nincs!)
Szívesen megkérdezném a készülék szoftwerfejlesztőjét , hogy az általam használt 20 könyvtárból álló, könyvtáranként 50 darab folyamatos sorszámozású, 1000 zeneszámot tartalmazó összeállítás mondjuk 0971. számát a kártyáról hány ezer év autókázás után szólaltatná meg ez a csodás szerkezet , ha mondjuk néhányszor közben leállítaná az autót ???
Ha már itt tartok, kíváncsi lennék arra is, hogy ha külön szolgáltatásként kiemelik a könyvtárkezelést,
normális megoldás – e az , hogy pl. az előbbi 0971. számot bármilyen adathordozóról úgy lehet
elővarázsolni, hogy a távszabályzó könyvtárléptető gombját 40 -szer végignyomkodom, hogy
eljussak a 20-as számú könyvtárig -ugyanis a könyvtár száma közvetlen nem adható meg. A 20.
könyvtárat így elérve már számokkal is beírhatom, de nem ám a 0971 et,- mert azt nem értelmezi -,
hanem azt a sorszámot ahol ebben az 50-es könyvtárban a 0971- es sorszámú dal szerepel, azaz 21 et. Érthető ? Végre eljutva a célomig , kb. 5 másodperc gondolkodás után (mert a fürgeség nem az erénye) megszólal a kiválasztott szám. Hát nem nagyszerű?!
Kis magyarázat arra, hogy ha 20-at akarok léptetni, miért kell 40szer nyomni. Azért, mert a csodás kis távszabályzó minden funkciójának elfogadásához gyors egymásutánban duplázni kell, egyébként nem történik semmi! Természetesen az IR érzékelőt csak többszöri keresgélés után lehet eltalálni mert ugye a szélesebb látószög –ami egy autóban alapkövetelmény - valószínűleg már a luxus kategóriába tartozik (A lítium elem mért feszültsége 3,2 V!) Hagy célozgasson és nyomkodjon az a hülye autós menet közben. Majdcsak nekimegy valaminek! Kellett neki a SENCOR márka !
Kétnapos eredménytelen próbálkozás után, miután vevőként órákat töltöttem el azzal, amit a forgalomba hozatal előtt valaki másnak kellett volna megtenni és forgalmazását BETILTANI, betelt a pohár! Vissza az üzletbe , - csere!
Az eredmény lenyűgöző . RDS szempontjából a helyzet karakterről karakterre ugyanaz, kártya használat esetén szintén – tehát egyértelműen a készülék szoftwere a hibás ! / Hardware 2012. 04.01. verzió : 1.0.23.0315 / -és biztos vagyok benne, hogy az összes azonos szoftwerrrel forgalmazott készülék használhatatlan, nem csak az a kettő ami a kezembe került !
Bár a készülék azokat a paramétereket messze nem teljesíti amire készült, két dolgot azért kiemelnék.
Meglepően jó a beállított vivőfrekvencia oldalsáv elnyomása. Nincs felharmónikus, nem nyom el más rádióadókat. Azaz csak a ténylegesen beállított frekvencián sugároz . Másik pozitívum, hogy a megfelelő modulációs szint eredményeképpen beállítható a rádióállomások hangerejével azonos hangossági szint.
Zárszóként egy megjegyzés a forgalmazónak: csodálatos dolog az, hogy a kezelési utasításban majd egy teljes oldalt szentelnek a használt berendezések megsemmisítésének tudományos leírására. Ugyanakkor a tényleges kezelési és beállítási utasítás igen sablonos elnagyolt és hiányos! -
Jabby
őstag
-
Jabby
őstag
A DRM zenei fájl másolásvédelmének egyik fajtája, arra tippelek, hogy valami hyper űber modern transzmittered lehet, ami valamit DRM kódnak vél.
Ezt csak az Égéstérrel játssza el?Én is rendszeresen hallgatom az Égésteret, így szoktam letölteni batch fájlból:
pl. wget http://dl.totalcar.hu/podcast/egester_124_adas.mp3Ha ez nem oldja meg a problémádat, akkor javaslom, hogy a letöltött mp3-at konvertáld át kisebb/nagyobb bitrátára (pl. GoldWave, mp3DirectCut), vagy normalizáld a hangerőt.
-
lordring
aktív tag
Sziasztok!
Elég sokat autózom, és közben szeretek podcastokat hallgatni pendrive-ról FM Transmitteren. A napokban letöltöttem egy adag Égéstér /Totalcar adást, azonban a transmitter nem játsza le őket, 'DRM SKIP - NO PLAY' hibával. Az MP3 lejátszóm meg gond nélkül viszi. Próbáltam agugliban megoldást találni, de meglepően kevés találat volt és azok sem relevánsak. Valakinek ötlet?
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan transzmittert, amelyik az áramtalanítás után megjegyzi az utoljára játszott számon belül a lejátszás pozícióját? Tehát nem az utolsó lejátszott szám elejéről folytatja.Hangoskönyveket hallgatok, ezért lenne szükségem egy ilyen tudású kütyüre.
-
Bull Boss
őstag
válasz
Synyster6661 #80 üzenetére
köszi a tanácsot, az nekem azért fontos hogy lehessen beletekerni, mert legtöbbször órán felüli mixeket hallgatok
Ha van fejlemény kérlek irj.
-
Synyster6661
tag
Concorde TR-06 transmitterről annyi lenne a véleményem, hogy telefont nem nagyon éri meg rácsatlakoztatni, mivel élvezhetetlenül recseg/sistereg zene közben (próbáltam több frekvencián, mindenhol ugyanaz az eredmény). Pendrive-ot rácsatlakoztatva már nagyon minimális a sistergés, járó motornál nem hallani. Hátrány viszont pendrive használatkor, hogy a zenébe beletekerni nem lehet, csak léptetni, plusz nem jegyzi meg, hogy hol állítottuk meg a zeneszámot (gj leállítása után). Nem tudom, hogy típus hiba-e, vagy csak nekem sikerült kifognom egy hibás példányt, mindenesetre egy háromezer forintos transmittertől azért jobbat vár az ember. Ha tudtok ajánlani minőségi, megbízható transmittert jó áron mindenképpen írjátok le. Hamar cserélni szeretném a mostanit.
-
kopis
csendes tag
Sziasztok!
Már régóta gondolkoztam rajta, hogy jól jönne a kocsimba egy fm transmitter, csak aztán mindig úgy döntöttem végül, hogy inkább másra költöm pénzt, elvagyok a hagyományos CD-s megoldással
De ma a media markt napi bomba ajánlata egy Concorde TR-08I fm transmitter: http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/CONCORDE-TR-08I-FM-transzmitter,103952,465530,935382.html?langId=-19#infoTabNav
Úgyhogy ennyiért nem hagyhattam ki, hogy ne rendeljem megRemélem, szuperálni is fog
-
leslieke
Jómunkásember
Olyan FM transmittert keresek, ami rendelkezik saját akksival, 4-6 órás üzemidővel. Létezik ilyen?
-
khorvat
senior tag
Csak a gyári rádiót macerás kicserélni, de találtam egy szimpatkusabb megoldást:
Yatour
Ezt a gyári rádió CDtár bemenetére kötve képes lesz a kesztyűtartóból, USB pendrive/SD kártya/jack bemenetről mp3-at lejátszani és közben teljes értékű marad a gyári kormányvezérlés is hangerő szám és/vagy albumléptetés! -
khorvat
senior tag
Hi!
Én is FM transmitter vétel előtt állok, olvasva a fórumot, illetve az igényeimet figyelembe véve:
- jó hangzás, zajmentesség
- az autóban seb.váltó alatti, kézifék melletti szivargyújtóban is elférjen, emiatt forgatható, flexibilis kijelző előny
- SD kártyaolvasás
- USB-s pendrive kezelés
- jack bemenet
- max.20 ezeres ár+ jó ha tudja, de nem feltétel:
- RDS funkció (szám infók az autósrádió kijelzőjén jelenjenek meg)
- Számléptetés és/vagy mappaléptetés
- Bluetooth kihangosítóként Samsung Galaxy S2-vel üzemeljenMilyen típusokat ajánlotok? Jelenleg a SoundFly típusai felé nézelődök, továbbra is ajánlott márka megéri azt a többlet árat amiért kínálják és nem fogok csalódni bennük?
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok.
Kinéztem ezt a kis kütyüt. Mi a véleményetek? Érdemes megvenni, vagy esetleg tudtok ajánlani jobbat?
-
wolfnet
tag
Hej! Nem tudom él-e még a fórum topik. Használtam egy 4k-s transmittert valóban azok a hibák tapasztalhatók amiket írtatok. Alacsony (kvázi rossz) hangminőség, szakadozni nem szakadozott szerencsére + 2GiB-ig kezelt pendrivet, ami eleve gagyi. Költsek rá vagy vegyek egy usb-s fejegységet. (utóbbi igaz?) Végig olvasva a hsz-eket ez a tapaszalat.
-
Válaszolok magamnak, megoldottam a gondot
Ez a kis kütyü a felírt állományok az eltárolás fizikai sorrendjében játsza le, tehát minél többször írtam rá, annál kuszább sorrendben játszotta a zenéket.
Egy formázás viszont mindent rendbe tett, utána a sorban felmásolt állományokat már szépen sorban játsza le
-
Van egy ilyen transmitterem, bár az egyik legolcsóbb típus, de elfogadhatóan szól.
Készülünk autóval nyaralni, gondoltam, hogy egy 4 GB-os SD kártyát telerakok zenével, hagy szóljon akár egy napig is.
Az a gondom, hogy nem jövök rá, hogy az SD kártyára felrakott zenéket milyen sorrendben játssza le.
Arra gondoltam, hogy 1 - 4xx -ig sorszámot adok a fájlnév elé, akkor abban a sorrendben fogja lejátszani a zenéket. A sorszám alapján az Intéző, a Total Commander sorba tudja rakni, Winamp sorban játssza le, de ez a kütyü valamiért más sorrendben játszik.
Tudja valaki, hogy hogyan lehet elérni, hogy a transmitter az SD kártyán lévő zenéket olyan sorrendben játssza le, ahogyan én szeretném
-
ktg3
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan transmitter ami kocsiba való és van jack bemenete?
szal simán rákötöm az ipodot és lejátssza azokat a zenéket amik az ipodon vannak.Mert nézegettem ezeket a default transmittereket és azt látom, hogy mindegyik saját beépített memóriakártyás. Én meg nem akarok azzal bajlódni, hogy azt a kártyát is folyamatosan szinkronizálom az éppen aktuális zenei izlésemnek megfelelően.
Előre is köszi.
-
AMDATIFAN
csendes tag
Sziasztok!
Olyan transmittert keresek, aminek a hatótávja nem 80-100 cm, hanem legalább 10 méterre ad, lakásban szeretném használni, konkrét típust tudtok mondani esetleg, hogy milyet érdemes venni?
Ja és tudja a random üzemmódot ez nagyon fontos még!
-
tikhunter
tag
Soundfly SD bevállt! Ajánlom mindenkinek.
-
CoolBoy323
nagyúr
nem tudjátok, h miért lett betiltva az a jópár típus?
egy alcort néztem ki, mert jó árban van, 2k körül, de gondolom olyan is.....
-
tikhunter
tag
Hello! A közeljövőben keresnék FM transmitter ből egy jobb minőségű darabot.Szempont ,hogy ne legyen háttér/alapzajos. Próbáltam már kazis átalakítóval a fejegységet, de az borzasztó háttérzajokat eredményezett. Ami felé húz jelenleg a szívem az a : Satechi Soundfly SD [link]Vélemények?
-
Primary92
senior tag
Mi a vélemény a Sencor SWM 170 és 180 transmitterekről?
A 170-es a gyári adatok szerint tud RDS cím kijelzést. Mennyire használható ez a valóságban? Ha nincsen kényelmes távolságban, akkor lehet normálisan távirányítóval és a rádió kijelzőjével használni?
A 180-as tud RDS-t? Több webáruházban azt írják, de a sencor honlapján nincs feltűntetve. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Cs.fannus #58 üzenetére
Érintkezik az rendeden ?
Nekünk is van egy semmi extra, pár ezres volt, minimális kijelző van rajta, usb, memo kártya, és talán jack dugo.
Én eddig nem találtam kivetni valót benne
Egy gond van , a Ford Focus, szivarlyukába, nem lehet bedugni, nem fér el.
A comagtartóban lévőről hibátlan !Ha neked is van ott csatid érdemes lenne kipróbálni !
Mielött valaki vesz egy ilyent, néze meg, hogy elflér - e egyaltalán, ugyanis igen hülye helyre tudják tenni ezekben a mai kocsikbana szivargyujtót, ha úgy lenne mint a régi kocsikon, akkor sokkal kezelhetőbb is lenne !
Elég sok változatot próbáltam már, hangzásban nem igen találtam különbséget köztük !
Ahogy észrevettem ez leginkább az adott autótól és rádiótól függ.Volt amelyikben a gond akkor kezdődött, ha járt a motor.
Bent a szobában a hifit rályuk hangolva tőkéletes volt mindegyik, semmi különbség nem volt, minden esetben ugyanazt a frekit használtam a kocsiban is, és a hifi -n is, és ugyanazokkal az mp3 akkal !
Hogy mennyire tiszta az adott kocsinak a rádiója könnyen meg lehet győzödni a MR3 ra hangolva halk zene esetén.
Ezek digitális szerkezetek majd mindben ugyanaz van gyakorlatilag csak szolgáltatásban térnek el egymástól !
-
pszihó
aktív tag
Régi döglött forumnak látszik.
My audio MA C-80 FM transmitter.
Saturnban vásárolt.
16 orája megy egy fütött kamion fülkében.
Fülke hömérséklet 26.4 celsius fok.
Nem kapcsol ki, nem melegszik sehol.Ez a 37 es bejegyzés miatt irom le
Az alábbi bejegyzés C-16 os tipus volt.
Akkoriban ezt a tipust árulták."Egy ilyen olcso darabbal én is megjártam: 2990.- volt az Auchanba:
[link]
A probléma az hogy a termék forrosodik,és valoszinűleg tűzveszélyes.
A készülék oldalán van egy fém megérinthető rész(jack dugo) ,és az
annyira forróvá válik a használat alatt hogy meg sem lehet érinteni.
A készülék 20-30 perces üzem után kikapcsol,és ujraindul.
Ekkor pár percre félre tettem,majd ismét tudtam használni fél órát.
Azonban legutóbb a hideg klímából a levegőt rávezettem,és igy nem
fagyott le,és hideg is volt mindenhol ahol meg lehetett érinteni.
Azonban az a része ami a szivargyujtoban volt, bizonyára nem kapott
hideg levegőből.
Amikor megprobáltam kihúzni a szivargyújtóból a készülék eleje
beletört a fél éves autónak a szivargyujtójába.Holnap fogom
megkisérelni eltávolítani a maradék részt,mert most nem volt fogóm.
Valószinüleg a kocsinak a biztositékját is kiverte,mert szikrázott egy
elég nagyot.
Pár napja irtam egy levelet a forgalmazonak,és semmilyen válasz nem
érkezett a melegedéssel kapcsolatban.
Egy ismerősömnek volt ugyan ilyen termékje,neki szintén beletört a
szivargyujtóba,és a müszerfalját is le kellett szedni hogy ki tudják
cserélni a szivargyujtót.
" -
Cs.fannus
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam az eddigi hozzászólásokat ugyan, de nem lenne valakinek arra ötlete, hogy a Ford autómban a szivargyújtó egy hamutartó szerű mélyedésben van és ha a transmitteremet akarom használni, akkor szól-szól de a háttér zúg és ugrik a zene. Erre lenne valakinek valamilyen megoldása. -
siposman
csendes tag
Hali! Jómagam is belefutottam egy myaudió típusu fm transmitterme,ami első jelei alapján működik,de ha az USB-t csatlakoztatom azt írja ki ,hogy no file. Sok sok módon próbáltam zenét rátenni,hátha a formátumban válogat,de nem,Visszavittem az üzletbe ahol gond nélkül cserélték másik készülékre,de ez szintén azt írja ki.Két különböző pendrivel is próbálkoztam de nincs eredmény.Van valakinek ötlete hogy mit tegyek,hogy tegyem számára láthatóvá az USB kulcsot?
-
Nauda
tag
Hali.
Segítsetek hogy milyet érdemes venni. Nem hátrány ha működik bluetooth-on keresztül kihangosítóként is. Találtam egy ilyet de nem sok lövésem van a témához. hangminőségre milyenek ezek egyáltalán. Viszonylag jó minőségben szeretném hallgatni a zenét...
Előre is kössz.
-
Tsabeee
csendes tag
Hali,
Nekem is volt (van) ilyen transmitterem. Amikor megvettem, levittem a kocsiba, és azonnal ugyanezt a tünetet produkálta - bedugtam elkezdett viágítani de se kép se hang...
Kapásból visszavittem a boltba ott kicserélték, de az "új" 2 hét után ugyanezt produkálta.
Röviden ez egy rakás sz@r... -
jikininki
csendes tag
én is most vettem egy sencor swm 100 típusú transmittert, legfőbb gondom nekem is az, hogy elég rendes alapzajjal rendelkezik az adása. a halk zenéknél simán hangosabb géppuska szerű zaj hallatszik, értelemszerűen dinamikusabb, "hangosabb" zenéknél ezt nem tudom kivenni. de akkor is zavar.
úgy olvastam, hogy a drágább típusoknak sem tökéletes a hangja. próbáltam más frekvenciára állítani, de nem hozott változást.valakinek van ötlete/megoldása erre?
-
bberni
csendes tag
Sziasztok!
Melóhelyen valaki zavarja a nagy rádióadók adását, valószínűleg egy ilyen transzmitterrel. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne tenni esetleg ezellen? Vagy legalább hogyan lehetne bemérni, hogy ki az "elkövető"? -
Nibiru
tag
válasz
madd dogg #51 üzenetére
Hogy egy ilyen kütyü hogyan szól, az attól több dologtól is függ.
Az egyik, hogy jó minőségű dinamikus MP3 felvételek legyenek és a lejátszónak megfelelő frekvencia átvitellel rendelkezzen. A másik, hogy a vevő elég szelektív legyen, és az antennája elhelyezkedése és minősége is optimális legyen.
Én most vettem egy SoundFly SD-t, ( http://www.bestdigital.hu/fm-transmitter-soundfly-sd-p-92.html ) amivel csak annyi a gondom, hogy az én kocsimban (Renault) lévő gyári Philips szar sajnos fölvesz valami alapzajt, ha a SoundFly-ról megy a zene, meg a kormányszervó is hallatszik benne a halk részeknél, ha kis ívben kanyarodok. Ami nálam gyakori (már a halkabb zene) mert sok filmzenét hallgatok. Rock, tuc-tuc, meg egyéb teljesen korrekt hangon szól rajta. A kollégám céges Fordjában nem hallani semmilyen járulékos zajt. Visszaküldeni nem fogom, mert a kütyü jó, de ha gondolod, idegurulsz, kipróbálod, aztán ha kell, akkor megkapod egy ötösért. Ha érdekel, dobj egy e-mailt. -
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Létezik minőségi transmitter, ami nem sistereg, esetleg van valami márkája is? (itt inkább arra gondolok, hogy nem kínai bóvli). MA cseréltettem vissza egy 15ezres SAL SA016-ot, mert sistergett usbről zenehallgatás közben, és ha be volt dugva, zavarta a többi rádióadót. A pénzt nem sajnálnám rá, de az autóban lévő fejegységet nincs értelme megbontani, mert a gyári ford premium hangrendszerbe minimum egy 50ezres fejegységet kellene vennem, hogy hozza a gyári minőséget, ennyi pénzem nincs az mp3-ra. De 20-ig elmennék.
Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest