Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok.
egy kérdésem lenne szerintem egész életképes. Sajnos a gépem, és a legközelebbi hifi légvonalban is vagy 4 méterre vannak egymástól, de addig körbe kéne zsinórozni a szobát, az meg elég csúnya lenne, és semmi kedvem hozzá.
tudom hogy vannak rádiós jelátvivők, de ezek drágák, és nem sok értelmük van, nekem csak hangot kéne átvinni, arra meg ott lehetne az FM modulátor.
Ezeket autóba lehet megvenni, és a bejövő jelet rádiójellé alakítják, így adott távolságon belül egy sima rádióval lehet fogni a megfelelő frekvencián. Tavir.hu-n mostanában készül egy hasonló darab, de gondoltam megkérdezem találkozott e valaki hasonlóval, ami nem feltétlenül autós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- VGA kibeszélő offtopik
- Gaming notebook topik
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(az usb-s töltő nélkül)