- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Akciókamerák
- Notebook hibák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Autós kamerák
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
Szia,
Ha innen rendeltél, nem kellett vámkezelést intézni, esetleg áfát, vámot fizetni rá?
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy szállítanak EU-s raktárból is (nem tudom, mi a helyzet ha épp nincs nekik), de a lab401 is állítja, ők itt a kizárólagos disztribútor.Úgy látom, az alap flipper ára extrák nélkül ugyanannyi mindkettőnél, ha áfa nélkül nézem, csak az egyik dollárban, a másik euróban.
Infra: én is kipróbáltam, majd még az érdekelne, a lementett jelet tudom-e dekódolni és saját mikrovezérlős kütyüvel lejátszani. Így külön vevőt nem kellene építeni, flipperrel rögzíthetném a jelet, valami mással meg visszajátszhatnám - amit pl. internetre kötök és pl. hazafelé menet kapcsolhatnám vele a klímát. Úgy látom, a file, amibe rögzít, jól olvasható.
SubGHz: hasonlókat próbáltam vele, kb. mint hackrf-fel csak ezzel némileg egyszerűbb.
Ha tényleg tartalék kocsikulcsnak akarod használni a flippert, azért teszteld le, de én arra számítanék, hogy ha csak egyszer is használod a távirányítót, utána a flipperen lementett összes kód érvénytelen lesz.Nekem a kulcs maga is néha mintha kiesne szinkronból és kb. 8x meg kell nyomni, mire visszatalál és nyit.
Korábban a Revolut két mastercardomat lecserélte visára, amik még nem jártak volna le, egyet pedig nem, nem tudtam, miben lehetnek más. Most flipperrel megnézve őket úgy látom, hogy a lecserélt kártyák currencyje HUF, a le nem cserélté GBP. Az új visára már nem írja ki a flipper sem a currencyt. Ezt valószínűleg sose tudtam volna meg a flipper nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Windows 10
- Arc Raiders
- Akciókamerák
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest