Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
Köszönöm a linket!
Korábban nem találkoztam ezzel, mert mindig ugyanazt az írót használtam hozzá. De már mikor azt vettem, akkor is olvastam egy másik, picit drágább modellel kapcsolatban, hogy valaki nem ajánlotta, mert van, amire jelszót tesz - lehet, az NFC-s volt, lehet, az is RFID-ra hivatkozott, erre már nem emlékszem.
Mikor keresgéltem, nekem is szembejött az olcsó kék is, gondolom, egyről beszélünk, én végül olyat választottam, ami kiírja a kártya számát is.
A kék is tesz rá jelszót, és csak azért nem okozott gondot, mert nem próbáltad még másikkal? Érdekes lenne az is, hogy vajon készülékenként változik-e a jelszó, vagy a típuson belül legalább állandó.
Mindenesetre örülök, hogy a flipperrel könnyen törölhető volt a jelszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Path of Exile 2
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest