Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha1265
tag
Felraktam én is az új LHBP-t, gyönyörű. Én az aerosoft várossal együtt használom, egész jól működnek együtt pár apróságot leszámítva, ami normál repülésnél a cockpitból nem észrevehető. Délen az M0-s el van csúszva egy picit, illetve a gyorsforgalmi mellett, talán az Szemeretelep, nincsenek épületek és fák, csak a fotó van a talajon. De ez nem észrevehető, és ennyit megér, hogy megmaradjon a város. Az FPS viszont az egekben van

-
ha1265
tag
válasz
Korcsii
üzenetére
Nekem is volt hasonló jellegű, nem tudom pontosan ugyanez-e. Nálam az instabil CPU/VGA tuning volt a hiba forrása, noha fsx-en kívül minden más tökéletesen futott. Addig emelgettem a feszt amíg nem volt már ilyen problémám, de mégegyszer mondom, csak tippeltem, hogy a tuning a baj, mert tényleg sehol máshol nem mutatkozott instabilitás. De lehet, hogy a kevés VRAM-mal is összefüggésben van.
-
ha1265
tag
válasz
cintula187
üzenetére
Szándékosan nem használsz, vagy nem tudod hogy lehet élsimítást beállítani?

-
ha1265
tag
válasz
hhelikopter
üzenetére
Nem vagy helikopteres, de nagyon jó videó lett! Gratula!

-
ha1265
tag
Airbus X-nél használja valaki a beépített Checklistet? Mennyivel jobb ennél egy Fs2Crew? Soha nem próbáltam még, de ez a beépített interaktív checklist nagyon tetszik

-
ha1265
tag
válasz
wd.taz
üzenetére
Az lhsim LHBP mennyire lesz fps barát? Egész Európát berepülve nagyobb sceneryk sem fogják meg úgy a gépem, mint a jelenlegi aerosoft. Kompatibilis lesz az aerosoft várossal? Ha jól emlékszem van külon city és airport mappa, de ha valamelyiket kiveszem a libraryból, bugos lesz az egész környék.
-
ha1265
tag
válasz
wd.taz
üzenetére
A tuning stabil, nincsenek random összeomlások. Megpróbálom engedélyezni a 0. magot, de figyelve a kihasználtságot, a 0. 100%-on fut, míg a többi 3 75% körül, és ugye fs nem dobja át a többi szálra, ahol ez egyiknek vége van, ott kikoppan. Így szerintem csökkenne a teljesítmény, mert csak egy szál dolgozik 100%-on. De ha megszűnnek a töltési problémák, nekem így is jó.
-
ha1265
tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy cfg-ben mely sorokkal tudok a tuxtúra betöltésekkel babrálni? Nézetváltáskor lassan töltődnek be a gép és a vc textúrák illetve a fények helyén pár pillanatig fekete négyzet van. Ez néha a talajon is előfordul.
Konfigom az adatlapomon, nem azzal lesz a baj. 0. szál szabadon van hagyva, így aztán FFTF-et hiába is piszkálom elvileg.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest