- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Shrike7973 #6074 üzenetére
Konkrét oktatókönyv nincs, rengeteg anyag van hozzá a neten, főként angolul.
Joysticknak ajánlom a Saitek Cyborg Evot, ha jól tudom 1500ft most a Media Marktban. Ha mégsem azt veszed akkor figyelj, hogy forogjon a nyele és legyen rajta gázkar.
-
Geryson
addikt
válasz
Shrike7973 #6074 üzenetére
Én is 15 collal kezdtem, addig nem lesz nagy gond, ameddig nem látsz egy haverodnál FS-t nagyobb monitoron...
FS2004 lehet elég lenne Neked a laptophoz, joystick meg már van 2-4e Ft-ért itt fent a PH!-aprók között is, legalábbis én anno találtam még 1.500 Ft-ért is.
Végülis ha nem mész online fel, akkor kisgépezéshez túl nagy tudás nem kell. Megtanulsz fel-és leszállni, aztán szépen lassan a többi dolgot is és nem GPS-el, hanem már VOR-ok és radiáljai alapján találod meg a célpontot, de erre még ráérsz, én sem így kezdtem. FS2004-hez nagyon szép kiegészítők vannak, VFR-hez (látás szerinti repüléshez) már szép, kisgépek aranyosak és igazából leteszteled magad, hogy tetszik-e az 1-2-3 órás repülés a táj és az AI-traffic (azaz a mesterséges forgalom) nézegetése közben és ha igen, akkor úgyis feljebb és feljebb lépsz majd.
Fékrásegítés van itt is, kifutsz a pályáról és már jobban lassulsz!
Nem kell itt semmi az alapokhoz, meglátod a pályát és leszállsz. Valószínűleg először nem lennék az utasod, na de később már belejössz, mint kiskutya az ugatásba.
A 4 hozzászólást 4 percen belül azért valóban tudhatnád, mint "tag", hogy hogyan kell elintézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged