- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A második részre várva leporoltam ezt a drágaságot (annak idején azonnal lecsaptam rá, amikor megláttam a helyi teszkóban 2000 Ft-ért EVM-ként), és bár valahol megvannak még a mentett állásaim, elkezdtem elölről. Legutóbb azt hiszem a Silver kupa közben akadtam el valahol, jelentem valamennyit fejlődhettem az utóbbi időben, mert most ha nem is mindent versenyt játszi könnyedséggel, de megoldottam ezt a szintet. Jelenleg a Gold kupa első sorát gyúrom, eddig jól állok vele, 3 már megvan belőle.
Hihetetlen a játék hangulata, a zene valami fantasztikus, és egyáltalán, számomra az utóbbi pár év legmeghatározóbb autós játékainak egyike, minden hibája ellenére, vagy talán éppen azért. Utoljára talán a DOS-os Death Rally-ért ([link]) rajongtam ennyire - úgy látszik van valami perverz vonzódásom a törős-zúzós játékokhoz. Főleg, hogy a korábban is említett Destruction Derby is a kedvenceim között volt.
Ami még szíven ütött, hogy gond nélkül be lehet rajta lőni az 1440x900-as felbontást, az első játék, amit teljes pompájában élvezhetek, amióta megvan a wide TFT-m.
Egyébként érdekes módon engem inkább a körversenyek és a Destruction Arenás, illetve Bonus pályák kötnek le, a minijátékok annyira (őszintén szólva szinte egyáltalán) nem, ellentétben azzal, amit ti elmondtatok.
A játéknak a multi része is fantasztikus, LAN-partykon mindig előkerül, persze a legnagyobb sikere a roncsderbinek van.
Legutóbb kitaláltunk egy új, csapatalapú játékmódot:
Két csapatra oszlunk, a csapat egyik fele sárga, a másik fele piros autót választ, mindkét csapatból egy-egy ember Peppert, a többiek tetszőleges autót választhatnak. Ezután kiválasztjuk azt a pályát, ami olyan fura nyolcas alakú, ahol az oda- és visszeflé haladó forgalom is egy térben történik, beállítjuk 10 körre, és indulhat a verseny. Az a csapat nyer, akinek a Pepperje előbb megteszi a 10 kört. A csapat nem Pepperes tagjai pedig választhatnak, hogy próbálják akadályozni az ellenfél Pepperjét, vagy védik az ellenféltől a sajátjukat. Legutóbb több órát játszottunk így önfeledten, valami hihetetlen hangulata volt a dolognak.
No, ennyit az ömlengésből mára, remélem sikerült kedvet csinálnom a játékhoz másnak is, aki benéz ebbe a topikba.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legutóbb kitaláltunk egy új, csapatalapú játékmódot: