Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorio
aktív tag
Ha valakit érdekel, itt egy cikk a Sandisk Extreme Pro SSD adatvesztésével kapcsolatban
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Victorio
aktív tag
Frissen beszerzett Samsung 990 PRO 4TB SSD mérése egy Gigabyte B650I AORUS ULTRA alaplapban a procira csatlakozó (M2A_CPU) PCIe 4x4 foglalatban.
Összehasonlításként csináltam mérést ugyanebben a lapban a chipsetre csatlakozó (M2C_SB) PCIe 4x4 foglalatban egy Apacer AS280Q4 2TB SSD-vel.
Mindkettőt a Milyen SSD-t totyikban ajánlották, csak oda nem mertem feedbacket adni mert nagyon harapós a házigazda ha eltérünk a tárgytól. De hátha itt valakit érdekel.
Idáig elégedett vagyok a Samu 990-el.
Hosszabb távú tapasztalatok (melegedés, folyamatos írás sebessége) majd később.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Victorio
aktív tag
Sziasztok,
Olyan problémám van, hogy ha leállítom a gépet és újraindítom akkor az SSD mindent elfelejt.
Minden újraindításnál teljesen szűz inicializálatlan lemeznek látszik.
Particionálás és formázás után használható, írható-olvasható, működik ahogy kell. De csak addig amíg újra nem indítom a rendszert.
Próbáltam a felügyeleti eszközök lemezkezelőjéből is particionálni és formázni meg diskpartból is. Csináltam a diskpartban clean all-t is.
Chkdsk /f /r nem mond hibát, HD Sentinel 100%-osnak látja, firmware a legfrissebb van rajta.
Kikapcsolom-bekapcsolom, újra szűz az SSD.Mi lehet a baj? Volt már valakinek hasonló?
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Android szakmai topik
- ZEN.com
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile 2
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest