Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Pár napos SSD-m(Samsung 850 EVO 250GB) belassult. Gyanítom én vagyok a ludas, mert fennvolt az AMD sata drivere, aztán az eszközkezelőben való visszaállítás óta lassult. Itt vannak a teszteredmények, legfelső win10 pro x64 telepítés után, középső az AMD Sata driveres eredmény, a legalsó pedig a visszaállított Microsoft illesztőprogramos. Mi lehet a gond?
Itt pedig az SSD adatai: -
Sziasztok, Samsung EVO 850 250GB meghajtóm a benchmarkban nem éri el a szükséges sebességet, mitől lehet ez? Maximum performance beállításon van, Seq read/write értékek jók, de a Random write/read elmarad a várttól. Mindez CrystalDiskmarkban csak félig áll fent, a Random Write ott egész jó, ahogy látom. OS optimalization megvolt, újraindítás is utána. (Rapid módot nem engedte bekapcsolni, mert nem ismeri fel az oprendszer fajtáját, win10 pro x64 alatt vagyok.)
Lehet ez attól, hogy szétpartícionáltam kétfelé? -
Sziasztok!
Holnap érkezik a Samsung 850EVO-m, felrakjam majd hozzá az AMD sata meghajtóját vagy hagyjam a Microsoftosat? (Hallottam anno valamilyen TRIM-mel kapcsolatos gondokról AMD-éknél.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest