Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz quailstorm #52801 üzenetére
Nálam most egy Netac 128 GB-os három éve mellőzöttség után hibátlanul bootolt Mintet és a tárolt adatok is bithelyesen épek voltak.
Ettől függetlenül hülyeség volt így tartani, ez nem rendeltetésszerű használat. A fizika sajnos nagy úr, előbb-utóbb legyőzi a szerencsét.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
ricsip
addikt
válasz quailstorm #52769 üzenetére
Na de ha szoftveresen nem javítható a hiba, akkor nem firmware update-t kéne kiadni, hanem kötelező viaszahívást és cserét mindenkinek, akinél előjött a hiba.
-
-
félisten
válasz quailstorm #52771 üzenetére
Nagyon köszönöm!
MaCS
-
válasz quailstorm #52771 üzenetére
Akkor az enyém a régi sorozatból való. 2.5 éves, nem vettem észre gondot, Win10 fut róla. 252- es attribútumot sem látok, bár lehet régi a HDS, még az 5.61- es ingyenes verzió van azon a gépen. Mondjuk nem ment sokat, az is igaz.
Amúgy érdekesek ezek a nem ajánlott típusok, az A400- ból van 5db, 3 szinte xarrá lett hajtva, mégsem akar megpusztulni. Asszem régebben szoktam róluk helyzetjelentést postolni, akkor is kiválóan mentek, valamint a mái napig is. Meg az Intenso, fiamnál sok, nálam egy, nagyon-nagyon jó drivek, csak gondolom, mivel nincs neve, le van húzva.
Kíváncsi leszek hogy a szintén nem ajánlott NV2 M2, amit most helyeztem üzembe, hogy viselkedik idővel.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
félisten
válasz quailstorm #52767 üzenetére
Hogyan lehet kideríteni, hogy egy konkrét darab az érintett szériába tartozik-e? A családban több példány 870 EVO is fut.
Köszönettel: MaCS
-
ricsip
addikt
válasz quailstorm #52767 üzenetére
Azért írtam ott azt is, h. ez sajnos csak konteo, mivel a samsung a száját ki nem nyitotta azóta sem.
Az enyémen legalábbis szépen növekszik az attrib 252 ahogy írtam. Ez lehet valami wear leveling v2 is, sosem tudjuk meg.
Illetve most 1 hete karácsony előtt 1-2 nappal megint volt valami read error. Lefuttattam a checkdisk-et (boot-time kellett neki, mert futó OS alatt nem tudta javítani). Evileg javított valamit, de mióta a kutyaütő mikroszoft baszik részletes listát rakni az eventlog-ba boot-time checkdisk után (nem álltam fölötte másfél órát, amíg a /r -el badblock-ot keresett), így fogalmam sincs melyik fájlokban talált most hibát. A /v eddig legalább részletes logot adott, úgy tűnik 20 év után már ez SEM megy mikroszoftéknak.
Szóval nem vagyok meggyőződve h. az enyémen új firnwarrel nagyobb biztonságban vannak az adatok.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest